DØDE:Hollywood-skuespillerinnen Britanny Murphy døde plutselig i sitt eget badeværelse søndag. Foto: All Over Press
DØDE:Hollywood-skuespillerinnen Britanny Murphy døde plutselig i sitt eget badeværelse søndag. Foto: All Over PressVis mer

- Det er galskap

Brittany Murphys enkemann slår tilbake mot ryktene rundt dødsårsaken.

SEHER.NO: Den 32 år gamle Hollywood-skjønnheten Brittany Murphy døde uventet søndag, og dødsårsaken er fremdeles ikke endelig avklart.

Kilder nær Murphy har i etterkant av dødsfallet fortalt om en jente som skal ha slitt med kroppskomplekser. Kun et par uker innen hun døde, viste hun seg slankere enn noen sinne da hun kom på premieren til filmen "Across the Hall" i Los Angeles. Ifølge People skal ryktene om både spiseforstyrrelser og narkotikamisbruk lenge ha svirret rundt skuespillerinnen.

Nå snakker imidlertid Murphys enkemann, Simon Monjack (39) ut til People om alle ryktene som sirkulerer etter konas død.

- Ryktene om at hun hadde anoreksia? Det er galskap - hun var slank, men det var den naturlige fysikken hennes, forklarer den sørgende mannen.

Nå fokuserer han mest på å finne ut hva som egentlig skjedde med kona - som ble funnet livløs på badet på søndag.

- Hvordan skjedde det? Moren hennes, jeg og familien - vi vil alle vite hvorfor vi mistet babyen vår, sier han.

I intervjuet med People forteller enkemannen - som ikke har sovet siden kona døde - hvorfor han først nektet legene å foreta en obduksjon av Murphy.

- Den første reaksjonen min på obduksjonen var at de kom til å kutte i henne. Jeg klarte det ikke.  Det ville ødelagt moren hennes, men vi innså til slutt at vi trengte det. Nå ser jeg fram til å få resultatene.
 
Tirsdag ble det klart at obduksjonen av "8 Mile"-skuespillerinnen er ferdig, men hva som egentlig førte til det tragiske dødsfallet blir ikke offentliggjort før blodet er ferdig testet, noe som kan ta opp til seks uker,

Hele Holywood har uttrykt sin sorg over det plutselige dødsfallet, og én siste hilsen har beveget Monjack spesielt.

- Jeg satte så stor pris på det Ashton [Kutcher] skrev på Twitter. Det var trøstende for meg, sier han til Access Hollywood. 

Tirsdag fikk nettstedet TMZ tak i rettsnotatene som beskriver hvordan Murphys mor og ektemann forgjeves prøvde å redde filmstjernens liv på søndag. Der kommer det blant annet fram at ambulansepersonalet skal ha funnet en mengde piller på Murphys soverom. Det kommer også fram at stjernen kvelden før hun døde skal ha spist nudler og rester av thai-mat, skriver TMZ.

Ifølge TMZ er Murphys testamente funnet, og det viser seg at 32-åringen overlater hele formuen sin til moren, Sharon Murphy, ettersom testamentet ble skrevet før hun møtte ektemannen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: Brittany hedres av faren