- Det er galskap å bekymre seg over babyvekten

Drew Barrymore, som ble mamma for andre gang i fjor, synes slankepresset nybakte mødre opplever er latterlig.

<strong>OPPGITT:</strong> Drew Barrymore hadde ingen hast med å komme tilbake til sin gamle form etter sine fødsler. Foto: Buzzfoto.com
OPPGITT: Drew Barrymore hadde ingen hast med å komme tilbake til sin gamle form etter sine fødsler. Foto: Buzzfoto.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I Hollywood er det nærmest en konkurranse blant nybakte mødre om hvem som raskest kan bli kvitt de ekstra kiloene de la på seg under svangerskapet.

«The Hills»-stjernen Kristin Cavallari (28) og Jessica Alba (34) er begge eksempler på kvinner som har rast ned i vekt kort tid etter fødslene.

Men Drew Barrymore (40), som er mamma til Olive (2) og Frankie (1), er langt fra imponert over hvordan disse stjernene har kjempet seg tilbake i toppform på rekordfart.

- Det tar ni måneder «å bygge seg opp», og det kommer til å ta minst ni måneder å komme tilbake i form igjen. Kvinner må slutte å legge press på seg selv. Det er bare dumt og latterlig.

- Jeg synes det er galskap å bekymre seg over babyvekten, men det er greit. Jeg er i alle fall helt ok med det, sier hun til RadarOnline, ifølge Contactmusic.com.

Artikkelen fortsetter under bildet.

<strong>ELSKER MAMMAROLLEN:</strong> Drew Barrymore med sin lille hjerteknuser Frankie. Foto: Xposure
ELSKER MAMMAROLLEN: Drew Barrymore med sin lille hjerteknuser Frankie. Foto: Xposure Vis mer

Følte seg som en kenguru etter fødselene

Selv om ikke tobarnsmoren har noen hast med å komme tilbake til sin gamle form, så innrømmet hun nylig at kroppens forandringer etter en graviditet kan være vanskelige å takle.

- Etter å ha skapt to babyer gjør kroppen din noen sprø greier! Det er vanskelig å forholde seg positiv og elske seg selv. Du føler deg som en kenguru med en svær pung; alt er hengete og rart, fortalte hun åpenhjertig til Glamour magasin sist måned.

Den sjarmerende filmstjernen, som har en tøff oppvekst i bagasjen, klarte likevel å reflektere klokt over sin egen overfladiskhet.

- Men så tenker man på hvor vakkert det er at man er i stand til faktisk å lage barn. Når jeg glemmer det, så trener, leser Dr. Seuss' «Oh, the Places You'll Go!» (kjent barnebok om livets reise og utfordringer, journ.anm.), og tilbringer tid med barna. Da begynner jeg å se ting som er større enn meg igjen.

<strong>ALT MED MÅTE:</strong> Skuespilleren er opptatt av å holde seg i form, men overdriver ikke. Foto: Broadimage
ALT MED MÅTE: Skuespilleren er opptatt av å holde seg i form, men overdriver ikke. Foto: Broadimage Vis mer

LES OGSÅ: Drew Barrymores søster funnet død i bakgate

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer