Det er futt i Mona Grudt

15. april er det 17 år siden hele Norges Mona ble kåret til universets vakreste kvinne.

GOD FANGST: Amerikaneren Brody Bittrick kapret universets vakreste kvinne. Foto: Arne Nordtømme
GOD FANGST: Amerikaneren Brody Bittrick kapret universets vakreste kvinne. Foto: Arne Nordtømme Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vakker og ven!


SEHER.NO: Året var 1990 og den 19 år gamle skjønnheten fra Stjørdal stakk av med den internasjonale tittelen Miss Universe.


- Da jeg som sistemann ble ropt ut til topp ti må jeg si at da skjønte jeg ingenting. Og så står jeg der til slutt sammen med Miss USA som sikkert var nesten en meter høyere enn meg, og så vinner jeg over henne. Det forstår jeg fortsatt ikke noe av den dag i dag, sier Mona Grudt (35) i et intervju med Frøken Norge - nytt.


- Men selve øyeblikket var bare helt utrolig. Det svartnet for meg og var ikke til å forstå. Jeg var rask til å få tak i en telefon og ringe hjem til mamma. Og først da skjønte jeg at dette faktisk var stas. Jeg vant!


I årets konkurranse gjenstår det nå 35 jenter som drømmer om å oppnå den samme suksessen som Mona har opplevd.


Hun er den Frøken Norge-deltageren som har markert seg best de siste 20 årene. Ikke bare er hun redaktør av bladet Ditt Bryllup, men hun jobber også som journalist i kvinnebladet Kamille. I tillegg driver hun med events, og er konferansier og fotomodell.


Heller ikke Kathrine Sørland (26) legger skjul på at Frøken Norge har åpnet mange dører for henne.


I dag er Mona lykkelig gift med amerikaneren Brody Bittrick som hun i slutten av desember i fjor fikk en liten datter med. Fra før av har hun sønnen Oliver (10) med eksmannen Lasse Berre.


Se denne ukes "Frøken Norge" - finalister her.


Stem på din favoritt her (ekstern lenke).

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer