OPPUSSINGSBRÅK: Arbeidere som pusser opp hos Victoria og David Beckham får ikke lov til å ha med seg mobil når de oppholder seg på eiendommen. Mens parets agent mener at dette bare er falske rykter.  Foto: SipaUSA
OPPUSSINGSBRÅK: Arbeidere som pusser opp hos Victoria og David Beckham får ikke lov til å ha med seg mobil når de oppholder seg på eiendommen. Mens parets agent mener at dette bare er falske rykter. Foto: SipaUSAVis mer

- Det er fullstendig vås

Avis hevdet at arbeidere med mobiltelefon blir kastet ut fra huset til familien Beckham.

Familien Beckham har brukt over to år på å pusse opp villaen deres i Holland Park i London, hvor Victoria og David Beckham skal bo med barna Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David og Harper Seven.

Strenge regler på byggeplassen

Ifølge Mirror har paret strenge regler til byggearbeiderne som pusser opp det fasjonable huset.

De hevder at ingen av arbeiderne får ta selfies med det kjente paret, og heller ikke ta bilder av huset.

Ifølge avisa har bygningsarbeidere som har hatt med seg mobil, eller spurt om å ta selfie, blitt bedt om å forlate eiendommen.

Men nå benekter Beckham paret ryktene gjennom sin agent som er intervjuet i Mirror.

- Det er fullstendig vås. Alle som kjenner David vet at han tar bilder med alle. Det er det han kjent for, sier han.

Når huset står ferdig, skal det inneholde seks soverom, et treningsstudio, ett arbeidsrom, ett kontor, ett lekerom, ett filmrom og et stort selskapsrom. Renoveringen skal koste rundt 56 millioner kroner.

Familien står sammen

Det er ikke så lenge siden det stormet rundt den kjente familien, den gangen av helt andre grunner enn selfier med bygningsarbeidere.

Victoria Beckham fikk nemlig mye kritikk da hun kysset lille Harper Seven på munnen og la bildet ut på instagram på datteras fem-årsdag.

Det var ikke alle som likte at en mor kysser sin datter på munnen, men da kom storebror Romeo James på banen.  «Jeg elsker fortsatt kyssene til mora min» lød bildeteksten, hvor James fikk et godt kyss på kinnet av mamma Victoria.

Saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: Se Brooklyn Beckhams morsomme hyllest til Victoria