Rachel Bilson og Hayden Christensen:

- Det er fullstendig, offisielt slutt mellom dem

Stjerneparet skal ha gått fra hverandre etter nesten ti år.

BRUDD: Rachel Bilson og Hayden Christensen ble et par i 2007, men skal nå ha avsluttet forholdet. Foto: NTB scanpix
BRUDD: Rachel Bilson og Hayden Christensen ble et par i 2007, men skal nå ha avsluttet forholdet. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Seoghør.no): «The O.C.»-stjernen Rachel Bilson (36) og skuespiller Hayden Christensen (36) møttes da de spilte mot hverandre i filmen «Jumper» i 2007, og ble forlovet desember 2008.

Duoen avbrøt imidlertid forlovelsen etter kort tid - men fant raskt tilbake til hverandre igjen.

Nå skal forholdet imidlertid ha tatt slutt nok en gang, hevder kilder nær paret overfor Us Weekly.

- Hun har flyttet tilbake til Los Angeles, mens han er bosatt i Toronto. Det har gått dårlig mellom dem i noen måneder, forklarer kilden til nettstedet, og legger til:

- Det er fullstendig, offisielt slutt mellom dem.

Verken Rachel Bilson eller Hayden Christensen har foreløpig kommentert påstandene.

ÅRELANGT FORHOLD: De to skuespillerne avbildet i Tokyo i 2008 - samme året som de forlovet seg. Foto: NTB scanpix
ÅRELANGT FORHOLD: De to skuespillerne avbildet i Tokyo i 2008 - samme året som de forlovet seg. Foto: NTB scanpix Vis mer

Har barn sammen

Det er nesten tre år siden de to stjernene fikk datteren Briar Rose sammen. Året før fødselen avslørte Bilson at hun drømte om barn:

- Jeg har definitivt familieforøkelse på hjernen! Å få barn er noe jeg drømmer om en gang i framtiden, som jeg håper jeg han få oppfylt, fortalte hun i et intervju med Cosmopolitan.

Datterens navn, Briar Rose, er ifølge Us Weekly inspirert av Disney.

I Disney-klassikeren «Tornerose» fra 1959 får prinsesse Aurora nettopp dette navnet av de tre gode feene som beskytter henne mot Malefikas forbannelse. Også i brødrene Grimms eventyr fra 1812 brukes dette «dekknavnet» på prinsessen.

Saken fortsetter nedenfor.

- En bra kjæreste

De to skuespillerne har vært relativt private når det gjelder det nesten ti år lange forholdet. I mai 2013 skrøt «Heart of Dixie»-skjønnheten imidlertid av hverdagen med Hayden.

- Jeg er en veldig bra kjæreste - jeg prioriterer alltid det først i livet mitt. Jeg er definitivt en person som gjerne lager favorittmåltidet hans til han kommer hjem, sa hun til Cosmopolitan, ifølge Us Weekly.

Bilson ble kjent da hun spilte rollefiguren Summer Roberts i den populære TV-serien «The O.C.» fra 2003 til 2007. Christensen, som blant annet har danske og svenske aner, er kjent fra rollen som Anakin Skywalker i «Star Wars»-filmene fra 2000-tallet.

I tillegg til «Jumper» spilte de også mot hverandre i den romantiske kjærlighetskomedien «New York - I Love You» i 2009.

💘

Et innlegg delt av @rachelbilson

LES OGSÅ: Delte babynyhet på Instagram