- Det er fryktelig skummelt

Trond-Viggo vil gi deg svaret på alt i nytt program på NRK1.

ET KICK: - Jeg synes det er gøy - fryktelig skummelt, men det er et kick å få det til. Det er min form for fallskjermhopp, sier Trond-Viggo Torgersen. Foto: SCANPIX
ET KICK: - Jeg synes det er gøy - fryktelig skummelt, men det er et kick å få det til. Det er min form for fallskjermhopp, sier Trond-Viggo Torgersen. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Hans egen vitetrang har satt Trond-Viggo Torgersen (56) på sporet av det nye programkonseptet på NRK. "Hvorfor det?" lar publikum spørre om alt de alltid har villet vite og utfordrer komikerpanelet til å levere spontan, assosiativ og livsfilosofisk humor, skriver VG.

- Jeg er glad i å lære ting. Folk slår seg til ro med veldig mye uten å spørre. Alle burde stille flere spørsmål, sier Trond-Viggo Torgersen til avisen.

Reglene for spørreprogrammet er ganske så enkle. Publikum kan spørre om alt, men ikke noe de vet svaret på. Panelet får ikke vite spørsmålene på forhånd og må svare. Om ingen våger å spørre, skjer det ingenting.

Ifølge VG er konseptet sterkt inspirert av Torgersens rolle som dr. Viggo i radioprogrammet "Karate" i 2004. Der fikk han heller ikke vite spørsmålene på forhånd, men fikk spontane utfordringer fra innsendte sms Kristoper Schau leste opp.

I NRKs nystatsing får han med seg selveste Jon Almaas (40) og Linn Skåber (38) som makkere.

- Dette er en humorform som blir veldig formet av matchen oss imellom. Linn er en rakker til å gå rett i strupen på deg, men Almaas kommer med underfundige assosiasjoner du ikke hadde trodd at den mannen har, mener Torgersen.

Og:

- Jeg synes det er gøy - fryktelig skummelt, men det er et kick å få det til. Det er min form for fallskjermhopp, sier NRK-komikeren til VG.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Norges største TV-flopper