ANGRER: Vanessa synes det er uheldig at folk har hatet henne fram til i dag på grunn av nakenbildene. Foto: All Over Press
ANGRER: Vanessa synes det er uheldig at folk har hatet henne fram til i dag på grunn av nakenbildene. Foto: All Over PressVis mer

- Det er frustrerende

Vanessa Hudgens føler seg overkjørt etter at nakenbildene lekket.

SEHER.NO: I 2007 opplevde "High School Musical"-stjernen Vanessa Hudgens (20) alle kjendisers mareritt - nemlig å få spredd nakenbilder av seg selv på internett.

I august lekket det nok en gang ut nye nakenbilder av skjønnheten, og ifølge kilder skal det ha vært snakk om gamle bilder, tatt før skuespillerinnen fylte 18 år.

Nå innrømmer "Disney"-skjønnheten at hun føler seg overkjørt etter at bildene av henne lekket, slik at en hel verden fikk se henne naken.

- Det er skikkelig uheldig, og fram til nå har folk hatet meg for det, men det er ikke som om jeg valgte å vise de fram til verden, hvis du skjønner? sier hun ifølge nettstedet 3am.

20-åringen synes det er frustrerende at pressefolk tror hun kommer til å kaste klærne på film, kun fordi folk har sett henne naken før.

- Det er skikkelig frustrerende, og hver gang noen spør meg om jeg kommer til å kle av meg på film, og jeg sier at det er noe jeg ikke er komfortabel med, sier de liksom 'Tull, det har du jo gjort allerede'. Det ville bare gjort det enda mer flaut, ettersom det var ment for å være privat. Det er dumt at noen overkjørte meg på den måten.

I det siste har det sirkulert rykter om at stjernen har planlagt å gifte seg med kjæresten Zac Efron (21) på Hawaii, noe hun også avkrefter hun til 3am.

- Folk elsker å finne på tull. Det er latterlig. Jeg er 20, jeg er lykkelig og vi har det bra.Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
LES OGSÅ: - Jeg kommer til å vise meg naken igjen