- Det er frekt, fornærmende og ignorant

Hollywood-stjernen hevder folk sier at hun er for selvopptatt til å bli mor.

FORELSKET: Jennifer Aniston og Justin Theroux har et lykkelig forhold - med eller uten barn. Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over Press
FORELSKET: Jennifer Aniston og Justin Theroux har et lykkelig forhold - med eller uten barn. Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Mens Jennifer Anistons (45) eksmann Brad Pitt (50) har fått hele seks barn etter at de skilte seg, så er «Friends»-stjernen fremdeles barnløs.

Etter bruddet fra Brad i 2005 slet Aniston lenge med å finne kjærligheten igjen, men i 2011 dukket endelig drømmeprinsen Justin Theroux (43) opp.

Forholdet deres har foreløpig ikke resultert i noen barn, og skuespilleren får støtt og stadig høre at hennes biologiske klokke tikker - noe hun har sett seg grundig lei av.

- Jeg liker ikke presset folk legger på meg. På kvinner. At man er mislykket dersom man ikke får barn. Jeg synes det er urettferdig. Selv om man ikke har født et barn vaginalt, så betyr det ikke at man ikke er moderlig - mot hunder, venner og venners barn.

- Jeg har mange venner som har valgt å ikke få barn, som ikke kan få barn eller som prøver å få barn, men som sliter med å få det til. Det finnes mange ulike grunner til hvorfor folk ikke har barn, og ingen har rett til å komme med antagelser, sier hun til Allure magazine, ifølge E!News.com.

- Det er frekt, fornærmende og ignorant, legger hun til.

VAR UTRO: Etter fem års ekteskap gikk Jennifer Anistons forhold til Brad Pitt i tusen knas da han forelsket seg i Angelina Jolie.  Foto: Stella Pictures
VAR UTRO: Etter fem års ekteskap gikk Jennifer Anistons forhold til Brad Pitt i tusen knas da han forelsket seg i Angelina Jolie. Foto: Stella Pictures Vis mer

Skryter av Justin Theroux

Jennifer er lei av at andre blander seg inn i privatlivet hennes og sprer rykter om at hun enten er gravid eller ikke ønsker seg barn i det hele tatt.

- Det blir hele tiden sagt at jeg er for karrierebevisst og fokusert på meg selv til å bli mor, at jeg ikke ønsker å bli mor, og hvor egoistisk det er av meg, fortviler hun.

Etter ett år som kjærester fridde Theroux til Aniston på bursdagen hennes i 2012, men paret har foreløpig ikke satt noen bryllupsdato.

- Vi snakker om det hele tiden, erter Jennifer, og skryter av forloveden:

- Vi er likeverdige. Han er utrolig lojal, Ekstremt beskyttende i måten han tar vare på hundene våre, vennene våre og meg.

LES OGSÅ: Derfor velger kjendisene barnløshet