GJENFORENT: Kris Jenner forteller i et nytt intervju at hun var kjempenervøs før hun møtte eksen Caitlyn Jenner som kvinne for første gang.  Foto: Xposure
GJENFORENT: Kris Jenner forteller i et nytt intervju at hun var kjempenervøs før hun møtte eksen Caitlyn Jenner som kvinne for første gang. Foto: XposureVis mer

- Det er forvirrende

Kris Jenner brøt sammen da hun møtte Caitlyn første gang.

SEOGHØR.NO: Den tidligere idrettsstjernen Bruce Jenner overrasket mange da han sto frem og fortalte at han planla et kjønnskifte. Det siste året har hele verden fulgt med på hans forvandling til Caitlyn Jenner (65), som debuterte på forsiden av Vanity Fair, og nå har sitt eget TV-program «I Am Cait».

Mange har hyllet Caitlyn, men for én person var det spesielt vanskelig å takle forvandlingen. Bruce var i 23 år gift med Kris (59) som lenge gruet seg til å møte eksen.

- Jeg savner fortsatt Bruce. Det er veldig forvirrende og komplisert når man går gjennom dette med noen. Det er virkelig en prosess, sier hun under et intervju med Paper Radio ifølge radaronline.com.

LANGT EKTESKAP: Mange ble overrasket da Kris og Bruces ekteskap tok slutt etter 23 år.  Foto: Xposure
LANGT EKTESKAP: Mange ble overrasket da Kris og Bruces ekteskap tok slutt etter 23 år. Foto: Xposure Vis mer

Vanskelig å takle

Bruce og Kris fikk to barn sammen - Kendall (19) og Kylie (18). I tillegg så også Kris’ berømte barn Khloé, Kim, Kourtney og Robert på Bruce som sin far. Caitlyn har også barna Burt, Casey, Brandon og Brody fra tidligere forhold.

- Jeg har aldri vært gjennom noe lignende og jeg kjenner ingen andre som har vært gjennom det som jeg kan snakke med, sier Kris i intervjuet.

- Ser bra ut som dame

Kris og Bruces ekteskapelige feider ble godt dokumentert gjennom familiens realityshow «Keeping up with the Kardashians», og i Caitlyns show «I Am Cait» blir det tårevått når Kris møter Caitlyn for første gang.

- Du er følsom og fantastisk mot alle de nye menneskene i livet ditt, men du er ikke så følsom og fantastisk mot familien du forlot. Når du føler at du ga hele livet ditt til noen og de føler at du bare var en distraksjon, sier en gråtende Kris i serien.

GOD STØTTE: Caitlyn Jenner har fått sterk støtte av sine barn under kjønnsskifte. Her med datteren Kendall.  Foto: Xposure
GOD STØTTE: Caitlyn Jenner har fått sterk støtte av sine barn under kjønnsskifte. Her med datteren Kendall. Foto: Xposure Vis mer

Det var i intervjuet med Vanity Fair at Kris følte seg urettferdig fremstilt. Eksene er likevel innstilt på å ha en god dialog på grunn av barna og Kris må innrømme at eks-mannen ser godt ut.

- Wow! Hun ser kjempebra ut, skryter Kris som for tiden dater 25 år yngre Corey Gamble (34).

LES OGSÅ: Caitlyn Jenner kopierer stilen til Angelina