Liva Ingebrigtsen:

- Det er fortsatt vondt

Hun legger ikke skjul på at det var en vanskelig tid.

ÅPNER SEG: Liva Ingebrigtsen gikk gjennom noe utrolig tøft. Her avbildet med ektemannen, Henrik Ingebrigtsen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
ÅPNER SEG: Liva Ingebrigtsen gikk gjennom noe utrolig tøft. Her avbildet med ektemannen, Henrik Ingebrigtsen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Liva Ingebrigtsen (27) er for tiden aktuell i TV 2-programmet «Kompani Lauritzen».

Dette er hennes første gang i konkurransedreven reality, og hun har tidligere fortalt Se og Hør at hun var bekymret i forkant av deltakelsen. Spesielt vanskelig trodde hun det skulle bli å forlate familien.

- Jeg var redd jeg skulle hulke. Det skjedde ikke, men tårer - det ble det. Det er nok uansett lettere å være den som reiser enn den som blir hjemme og blir reist fra, har hun tidligere fortalt.

Rogalendingen forberedte seg mentalt før innspillingen av «Kompani Lauritzen», og tror selv det hjalp henne ganske mye. Trolig har hun fått enormt med mental styrke etter alle de vanskelige tingene hun har opplevd.

«Kompani Lauritzen» starter med et pang når deltakerne blir kastet rett ut i det beryktede baklengsstupet. Det er det ikke alle som synes er like gøy. Video: Luna Lea. Reporter: Thea Hope/ Rød Løper, TV 2 Vis mer

Deprimert

I et ferskt intervju med TV 2 forteller Ingebrigtsen om forholdet med ektemannen Henrik Ingebrigtsen (32), og om ansvaret som følger med når man er i et forhold med en som har over 200 reisedøgn i året. 27-åringen er klar på at hun visste hva hun gikk til da hun ble sammen med en profesjonell idrettsutøver.

Hun opplever likevel at livssituasjonen tok henne igjen i 2018. Da ble hun rammet av en svangerskapsdepresjon.

- Det er fortsatt vondt å snakke om det. Det er sårt, selv om det er fem år siden. Det er en rar ting å være gravid, for det er jo det du er laget til å gjøre. Men så får du en svangerskapsdepresjon, og det føles bare så feil. Du har hatt lyst til dette, har gledet deg, men så kommer det en hormonell ubalanse som gjør at ting blir vanskelig og trått, sier hun til TV 2.

Det blir tårevått da deltakerne skal få sin første tilbakemelding i Kompani Lauritzen. Video: TV 2. Vis mer

Alene

Tobarnsmoren var gravid og alene hjemme med en toåring. Henrik var på reise, og hun beskriver det som det vanskeligste - å stå i en depresjon for første gang, helt alene.

Det endte med at hun søkte profesjonell hjelp. Hun fikk også god støtte av familie og venner.

- Jeg hadde veldig mange fine folk rundt meg, og ble kjent med mange i den prosessen - ikke minst meg selv. Jeg syntes det var godt å komme inn på «Kompani Lauritzen» litt på grunn av den bakgrunnen. For du føler deg så sårbar når de tingene skjer, men så kunne jeg gå inn på Setnesmoen og trykke meg selv så sykt hardt ned - og samtidig se at det gikk fint. Det var en ny form for ekstrem eksponeringsterapi, sier hun.

«KOMPANI LAURITZEN»: Se de første bildene fra «Kompani Lauritzen». Video: TV 2 - «Kompani Lauritzen» Vis mer

Se og Hør har vært i kontakt med Liva Ingebrigtsens manager som informerer at hun ikke har noe å legge til.

LES OGSÅ: Dette hvisket han

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer