HELT ÅPEN: - Jeg følte at det var det rette tidspunktet å stå fram på nå. Jeg har holdt hemmeligheten for meg selv såpass lenge, sier Daniel Godø, som i søndagens «Farmen» står frem som homofil, til Seoghør.no.
HELT ÅPEN: - Jeg følte at det var det rette tidspunktet å stå fram på nå. Jeg har holdt hemmeligheten for meg selv såpass lenge, sier Daniel Godø, som i søndagens «Farmen» står frem som homofil, til Seoghør.no.Vis mer

- Det er fortsatt vanskelig for meg å akseptere

«Farmen»-deltageren avslører dyp hemmelighet på TV.

SEOGHØR.NO: Onsdag ble det klart at Daniel Godø (22) for andre gang på to uker må ut i tvekamp i høstens «Farmen». Men det er ikke bare tvekampen som får oppmerksomhet i søndagens episode.

I programmet avslører han nemlig at han er homofil.

- Jeg bare måtte si det

Den siste uka er det mange som har spekulert i om det er en romanse i gjære mellom Daniel og Charlotte Thøgersen (25). Stor oppmerksomhet fikk dermed Daniel da han i søndagens episode fortalte de andre deltagerne at han er homofil.

- Hvordan var det for deg å stå fram på denne måten - på TV?

- Jeg følte at det var det rette tidspunktet å stå fram på nå. Jeg har holdt hemmeligheten for meg selv såpass lenge, og følte at det var rett å komme ut med det nå, sier sunnmøringen åpenhjertig.

Han innrømmer at han brukte lang tid før han turte å fortelle de andre om sin legning.

- Jeg sa til Charlotte ganske tidlig at jeg hadde noe jeg ville si til henne, men at jeg ikke ville si det før i uke fire eller fem. Jeg syntes det var veldig vanskelig å prate om. Til slutt, i uke to, tenkte jeg at jeg bare måtte si det.

- Skjønte det da jeg var 18

Til Seoghør.no forteller «Farmen»-Daniel at han endelig har lært å akseptere seg selv, men at han fortsatt sliter litt.

- Jeg vet ikke om det har gått opp for meg ennå engang. Jeg har jo lenge tenkt at jeg kanskje er homofil, men så begynte jeg å treffe gutter når jeg var cirka 18. Det var da jeg skjønte at dette funker. Det var helt naturlig for meg å være med gutter.  Men det var vanskelig å akseptere det. Det bruker jeg fortsatt lang tid på, sier han til Seoghør.no.

«Farmen» ser du på TV 2 søndag klokka 20.00.

LES OGSÅ: - Jeg kunne aldri stukket henne i ryggen