- Det er første gang jeg har blitt skikkelig redd

Kjendisveterinær Trude Mostue ble hetset og truet. Nå hudfletter hun Norge.

FYRER LØS: - Norge er så lite at det blir rett og slett klaustrofobisk. Og så har vi det store trollet, nemlig janteloven, sier Trude Mostue, som onsdag kveld er gjest i TV 2-programmet «Trude». Foto: TV 2
FYRER LØS: - Norge er så lite at det blir rett og slett klaustrofobisk. Og så har vi det store trollet, nemlig janteloven, sier Trude Mostue, som onsdag kveld er gjest i TV 2-programmet «Trude». Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I onsdagens program av «Trude» på TV 2 snakker kjendisveterinær Trude Mostue (43) ut om sitt forhold til Norge. Hun snakker også ut om trusler hun mottok etter at hun tidligere i høst gikk ut og kritiserte norske kvinner som sender ettåringene sine i barnehagen.

Utspillet skapte voldsomme reaksjoner, og i intervjuet med Trude Teige hevder hun at hun mottok flere hetsende brev og trusler.

- Jeg var veldig redd, sier Mostue i TV 2-programmet.

Hun medgir at hun nå vurderer å anmelde forholdet.

- Jeg følte meg truet. Det er første gang at jeg har blitt skikkelig redd, mener firebarnsmoren.

Til VG medgir 43-åringen at hun føler seg mer britisk enn norsk. Hun langer ut mot det hun karakteriserer som et klaustrofobisk Norge.

- Norge er så lite at det blir rett og slett klaustrofobisk. Og så har vi det store trollet, nemlig janteloven. Man skal ikke stikke seg ut, men heller være en sau som alltid breker etter politikernes regler. Skiller man seg ut, blir man slått ned i støvlene med et brak, og folk kommer da med ondskapsfulle og usaklige ytringer. Det er en litt barnslig nasjon, sier hun til avisen.

Den kjente TV-dyrlegen snakker i «Trude» også ut om hennes tunge tid som student og kjendis i England, hennes brudd med ektemannen Howard Thomas og mobbingen hun ble utsatt for da hun studerte i England.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er stolt av å være en del av dette 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer