- Det er første bryllupsdag vi feirer sammen

Sportsanker Jon Hartvig Børrestad røper hvordan han gjorde stas på kona da de endelig fikk tid sammen på dagen sin.

FEM ÅR SOM MANN OG KONE: I juni 2011 giftet TV 2 Sportens Jon Hartvig Børrestad seg med Marion Kinden på Ulrikens topp i Bergen. Se og Hør var på plass og tok flotte bilder av brudeparet. I år er første gang siden vielsen de to har markert bryllupsdagen sammen.  Foto: Erlend Haukeland/ Se og Hør
FEM ÅR SOM MANN OG KONE: I juni 2011 giftet TV 2 Sportens Jon Hartvig Børrestad seg med Marion Kinden på Ulrikens topp i Bergen. Se og Hør var på plass og tok flotte bilder av brudeparet. I år er første gang siden vielsen de to har markert bryllupsdagen sammen. Foto: Erlend Haukeland/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den 11. juni 2011 giftet TV 2-sportsanker Jon Hartvig Børrestad (38) seg med forloveden Marion Kinden (33), et knapt år etter at han gikk ned på kne.

Før bryllupet fortalte Jon at paret hadde tid til å gifte seg i juni måned fordi vielsen ikke kolliderte med fotballsesongen.

- Det er ikke tilfeldig. Da er nemlig fotballsesongen over, så da rekker vi både bryllup og sikkert en bryllupsreise også, sa TV 2-profilen til Se og Hør i 2010.

I etterkant av hvetebrødsdagene har det derimot vært andre boller, røper Jon i et intervju med Seoghør.no.

Første feiring på fire år

De siste årene har nemlig jobben i både TV 2 og Canal+ og Canal9 stukket kjepper i hjulene for programlederen og kona hans på bryllupsdagen.

- Dette er faktisk den første gangen vi har feiret bryllupsdagen sammen. Jeg har alltid vært på jobb de tidligere årene, innrømmer Jon.

I sommer er 38-åringen aktuell som en av programlederne i «God sommer Norge» på TV 2, sammen med Guri Solberg (40).

Saken fortsetter under bildet.

TV-MAKKERE: Jon Hartvig Børrestad er ikke bare travelt opptatt med sendinger i TV 2 Sporten. I sommer har han også fått prøve seg som «God sommer Norge»-programleder sammen med Guri Solberg. Foto: Tor Erik H. Mathiesen/ TV 2
TV-MAKKERE: Jon Hartvig Børrestad er ikke bare travelt opptatt med sendinger i TV 2 Sporten. I sommer har han også fått prøve seg som «God sommer Norge»-programleder sammen med Guri Solberg. Foto: Tor Erik H. Mathiesen/ TV 2 Vis mer

Før sommerjobben på TV 2s takterrasse i Oslo begynte mandag 25. juli, ble det altså tid til å feire bryllupsdagen - for første gang på fire år!

- Hun fikk blomster og jeg lagde middag, vartet opp. Vi var på reisefot, siden vi hadde vært på ferie i Spania. Så da vi kom hjem lagde jeg middag til henne. Jeg vet hva hun liker, og jeg liker å lage mat, så det var «vinn-vinn». «Vinn-vinn» og litt vin, hehe, forteller Jon til Seoghør.no.

- Blir bedre og bedre

Selv om han og Marion har vært fra hverandre på bryllupsdagen de siste årene, har ikke det populære sportsankeret glemt dagen fullstendig, forsikrer han:

- Hun har bursdag dagen etter, så det er greit å huske datoen! legger Jon muntert til.

Før jul i 2013 fikk ekteparet sitt første felles barn, datteren Jennie Amanda (3). I tillegg har Marion en datter fra et tidligere forhold.

Og Jon Hartvig Børrestad legger ikke skjul på at forholdet mellom ham og kona har endret seg etter at de ble ektefeller og foreldre sammen.

- Ja, jeg føler jo at det bare blir bedre og bedre egentlig. Man blir tettere knyttet, også når man stifter familie og flytter på landet og så videre, sier han til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

GODT GIFT: Jon sier til Seoghør.no at livet med kona Marion bare er blitt bedre etter at de ble gift. Her er paret i bryllupet til Jons TV 2-kollega John Christian Lundstadsveen i 2012, da han giftet seg med Veronica D. Herland. Foto: Erlend Haukeland/ Se og Hør
GODT GIFT: Jon sier til Seoghør.no at livet med kona Marion bare er blitt bedre etter at de ble gift. Her er paret i bryllupet til Jons TV 2-kollega John Christian Lundstadsveen i 2012, da han giftet seg med Veronica D. Herland. Foto: Erlend Haukeland/ Se og Hør Vis mer

Topp å våkne til barneskrik

Til vanlig bor han og familien i Bergen, men i anledning jobben hans i «God sommer Norge» har hele gjengen tatt turen til Oslo.

- Det er supert at TV 2 tilrettelegger for familie og har forståelse for det. Det er jo så mye jobb i sommer, så da er det fint å kunne få litt ferie mellom slagene.

- Det er helt topp å kunne våkne til unger som skriker «pappa!», og å kunne spise frokost og søle egg på hverandre. I stedet for å bare stå opp alene og barbere seg, liksom, understreker Børrestad med et smil.

Saken fortsetter under bildet.

TETT PROGRAM: Jon Hartvig Børrestad er en del av TV 2s Tippeliga-satsing i 2016, noe som betyr at han har en jevn strøm av fotballkamper å dekke. Foto: Alex Iversen/ TV 2
TETT PROGRAM: Jon Hartvig Børrestad er en del av TV 2s Tippeliga-satsing i 2016, noe som betyr at han har en jevn strøm av fotballkamper å dekke. Foto: Alex Iversen/ TV 2 Vis mer

Da datteren ble døpt, kunne TV 2-profilen avsløre at han og kona endret navnet hennes i siste liten. I dåpsattesten stod det Jennie Amalie, men hun ble altså døpt Jennie Amanda:

- Nå er hun oppkalt etter sin oldemor Jennie på farssiden og oldemor Amanda på morssiden, sa Børrestad til Seoghør.no våren 2014.

«God sommer Norge» sendes på TV 2 mandag til fredag klokken 20.00.

LES OGSÅ: Slik avliver Hollywood-stjernen romanseryktene

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer