- Det er først nå jeg skjønner hvor flaks jeg hadde

Se og hør Aksel Hennies reaksjon etter at han fikk se videobildene av sin dramatiske bilulykke! Se video.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: De sjokkerte øyenvitnene fryktet det verste, da skuespilleren Aksel Hennies bil veltet i høy hastighet under innspillingen av filmen «Pioner» i Bergen torsdag.

Hennie (36) ble fraktet til sykehus i ambulanse, men kunne etter en grundig sjekk konstatere at han hadde sluppet fra ulykken uten skader.

Tilbake på settet, innrømmet han at han ikke opplevde ulykken som så dramatisk før han fikk se Seoghør.nos opptak.

- Det ser veldig dramatisk ut og det var det og. Det er først når jeg ser videoen at jeg skjønner hvor flaks jeg hadde, sier han til Seoghør.no.

Aksel- som har rollen som en dykker i «Pioner» - hevder han raskt skjønte at noe galt var i ferd med å skje, da han forberedte seg på å sladde med bilen som planlagt.

- Vi skulle gjøre et bilstunt, en biljakt og jeg skulle sladde ut på en sidevei. Så gjør jeg det, og farta var litt høy, så jeg går rundt.

- Jeg kjente kjapt hva som skulle skje så jeg gjorde det jeg kunne for å minske trykket. Jeg strammet litt og la bredsiden til.


Hennie hevder han ikke rakk å bli redd før bilen gikk rundt.

- Jeg var ikke redd, jeg visste jeg var stroppet godt fast. Det er det mest dramatiske jeg har vært oppi, men det var nok verre for de som så på.

følge Filmweb er «Pioner» en thriller fra starten av det norske oljeeventyret, og Henniespiller mot to Hollywood-skuespillere. Wes Bentley har blant annet spilt i «The Hunger Games» og «American Beauty», og Stephen Lang har spilt i «Avatar».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tone: - Ikke mye nærkontakt om dagenVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer