<strong>BRUDD:</strong> Anne Brith Davidsen kunngjorde på bloggen at det er slutt mellom henne og kjæresten, Erik Skaar. Foto: Privat
BRUDD: Anne Brith Davidsen kunngjorde på bloggen at det er slutt mellom henne og kjæresten, Erik Skaar. Foto: Privat Vis mer

Brudd for Anne Brith Davidsen:

- Det er forferdelig trist

Toppbloggeren og kjæresten går hver til sitt.

Publisert

Det er på sin egen blogg at den velkjente mamma- og matbloggeren Anne Brith Davidsen (43), blant annet kjent fra TV 2-programmet «Bloggerne», skriver at hun er blitt singel.

Anne Brith har vært kjæreste med elleve år yngre Erik Skaar (32) siden begynnelsen av året, og viste ham for første gang frem på Vixen Influencer Awards i februar.

«Uansett hva jeg skriver vil det komme spørsmål, men jeg må være ærlig: Erik og jeg har gått fra hverandre. Det er jeg som har trukket meg ut av forholdet. Det er jeg som gjorde det slutt», skriver hun på bloggen.

<strong>- FORFERDELIG TRIST:</strong> Davidsen sier til Se og Hør at hun er lei seg for bruddet. Foto: TV 2 / NTB scanpix
- FORFERDELIG TRIST: Davidsen sier til Se og Hør at hun er lei seg for bruddet. Foto: TV 2 / NTB scanpix Vis mer

43-åringen konstaterer at hun fortsatt «elsker Skaar over alt på jord», men peker på at det var flere grunner til bruddet. Hun ønsker derimot ikke å utdype disse, fordi det er flere involverte enn de to, sier hun.

Erik Skaar har ikke besvart Se og Hørs henvendelser. Anne Brith Davidsen kan derimot fortelle at det går greit med henne, og at bruddet er heller udramatisk.

- Jeg må fordøye dette litt. Det er forferdelig trist, men det går fint. Og jeg skal ikke si at jeg vet hva som skjer nå. Hvem vet hva fremtiden bringer, forteller hun.

PÅ LETING: Anne Brith Davidsen er på leting etter den perfekte mannen, og hun legger ikke skjul på at hun bruker apper for å finne ham. Video: Vis mer

Møttes på Tinder

- Dette er Erik, sa bloggeren til Se og Hør i februar, da hun viste ham frem på den røde løperen.

Selv om Davidsen flere ganger omtalte Erik på sin blogg, hadde hun ikke omtalt ham som en kjæreste. På spørsmål fra Se og Hør om de faktisk var kjærester, stilte Skaar spørsmålet videre til Davidsen:

<strong>KOM MED NY KJÆRESTEN:</strong> Anne-Brith Davidsen (i rosa kjole) tok med seg Erik Skaar (t.v) på Vixen Influencer Awards i februar. Her sammen med Morten Botten, Andrea Sveinsdottir og Sofie Nilsen, som alle var deltakere i fjorårets Paradise Hotel. Foto: Tor Gunnar Berland
KOM MED NY KJÆRESTEN: Anne-Brith Davidsen (i rosa kjole) tok med seg Erik Skaar (t.v) på Vixen Influencer Awards i februar. Her sammen med Morten Botten, Andrea Sveinsdottir og Sofie Nilsen, som alle var deltakere i fjorårets Paradise Hotel. Foto: Tor Gunnar Berland Vis mer

- Ja, er vi ikke det da? Vi har vel kanskje ikke tatt den praten ennå, men det kommer jo, sa han til Se og Hør.

Videre avslørte han at de to møttes på Tinder.

- De skulle vi jo ikke si, flirte Anne-Brith, men la til at det var ett spesielt sitat på datingappen som gjorde at hun falt for Skaar.

- Han hadde skrevet: «Jeg er kanskje den snilleste du møter på Tinder», og det var jo et stort pluss.

Tenker ikke på alderen

At elleve år skiller paret plaget dem tilsynelatende lite.

- Vi har ikke tenkt så mye på det, men det er jo veldig mange rundt oss som tenker på det. Så lenge vi har det bra sammen og har det fint, så er det som er det viktige, forklarte Davidsen, mens Skaar la til:

- Alder er bare et tall.

- Han må være glad i barn

Davidsen deler flittig fra hverdagen på bloggen og i sosiale medier. I tillegg har man fått et innblikk i livet hennes via den nevnte TV 2 Livsstil-serien «Bloggerne».

I serien har 43-åringen blant annet vært åpen om at hun har vært klar for å finne kjærligheten. Overfor Se og Hør har hun beskrevet hva hun ser etter i en mann.

- Alle snakker om den berømte kjemien, men det må jo være en jordnær, snill fyr som er veldig glad i barn, for jeg har jo et halvt fotballag.

Hun uttalte også at hun ikke pleier å date menn som ikke har egne barn.

- Hvis det er drømmemannen, og du vet at dette er resten av livet, og han ikke har barn så kan det jo hende, men jeg tror ikke jeg hadde datet menn uten barn, så jeg hadde nok ikke kommet i den situasjonen uansett, for jeg er veldig nøye på det, sa hun.

LES OGSÅ: P3morgen-Silje bekrefter ny kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer