- Det er forferdelig trist

En rekke norske kjendiser har bodd på Gran Canaria-hotellet som eksploderte onsdag.

PÅ SPANIATUR: Marianne Westby besøkte i 2009 Hotel Cordial Mogán Playa, som onsdag ble rammet av eksplosjon, sammen med sin ektemann Frode Thorstad. Foto: Se og Hør, Bent Are Sigvaldsen
PÅ SPANIATUR: Marianne Westby besøkte i 2009 Hotel Cordial Mogán Playa, som onsdag ble rammet av eksplosjon, sammen med sin ektemann Frode Thorstad. Foto: Se og Hør, Bent Are Sigvaldsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Hotell Cæsar»-stjernen Marianne Westby (37) reagerer med forferdelse etter at et av hennes spanske favoritt-hoteller onsdag ble rammet av en gasseksplosjon.

Ifølge NRK skal minst fem personer, blant dem en norsk turist,  ha blitt skadet da Hotel Cordial Mogán Playa i byen Puerto Mogan på Gran Canaria ble åsted for en gasseksplosjon. Det skal ha bodd 149 nordmenn på hotellet.

Foreløpige rapporter tyder på at eksplosjonen skjedde i hotellets populære spa-avdeling, et tilbud Marianne Westby benyttet seg av da hun besøkte hotellet sammen med sin familie i juni 2009.

- Dette var forferdelig trist å høre. Jeg følte meg aldri utrygg når jeg var der. Vi hadde det utrolig bra, og har flere ganger tenkt på å dra tilbake.

- Jeg håper de får hotellet raskt tilbake i stand og at det går bra med alle som var der, sier hun til Seher.no.

Andre norske kjendiser som har latt seg friste av det spanske hotellet er blant annet artisten Jørn Hoel, tidligere «Skal vi danse»-deltager Cato Zahl Pedersen, designer Pia Haraldsen og «Paradise Hotel»-paret Emil Løvstad og The Bråthen Christensen.

- Er det virkelig sant? Jeg merker jeg blir litt sjokka når du forteller meg dette nå, sier Thea, som besøkte hotellet sammen med kjæresten og Paradise-kollegene Tine Helene Valle og Carl Eliassen i 2010.


- Emil og jeg tilbragte mye tid på hotellet, for vi var jo så forelsket. I tillegg hadde vi rom rett ved spa-avdelingen. Jeg følte meg aldri utrygg, men nå er jeg veldig glad for at dette ikke skjedde mens jeg var der nede.

Ifølge NRK er over 1000 gjester evakuert fra hotellområdet etter eksplosjonen. Reisebyråene Star Tour, Ving og Apollo hadde alle registrert norske turister på hotellet da ulykken skjedde.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: P4-Lise ble skutt i brystet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer