VANSKELIGE FØLELESER: Selv om AnnaLynne McCord har fått seg ny kjæreste, så stakk det i hjertet da dette bildet av Dominic Purcell dukket opp. Foto: All Over Press
VANSKELIGE FØLELESER: Selv om AnnaLynne McCord har fått seg ny kjæreste, så stakk det i hjertet da dette bildet av Dominic Purcell dukket opp. Foto: All Over PressVis mer

- Det er forferdelig å se ham med andre damer

Kort tid etter bruddet fra Dominic Purcell fikk AnnaLynne McCord se eksen i het omfavnelse med en ny kvinne.

SEOGHØR.NO: I desember ble det slutt mellom skuespiller-duoen AnnaLynne McCord (27) og Dominic Purcell (45) etter tre år som kjærester.

Nå innrømmer «90210»-stjernen at hun ikke var forberedt på hvor vondt det skulle være å se bilder av eksen i armene på nye kvinner.

- Det er forferdelig. Offentlige brudd er grusomme. Det verste som finnes på denne jord er å se mannen din med andre kvinner, fortalte hun åpent til People.com torsdag.

- Jeg elsker Dominic, og det kommer jeg alltid til å gjøre. Vi kommer alltid til å være i hverandres liv. Det er vanskelig, men jeg tror at lidelse er en del av livet og at man lærer noe fra det, og så får man det bra igjen.

McCord sikter til kyssebildene av «Prison Break»-stjernen og en mystisk blondine som dukket opp i januar.

Selv skal AnnaLynne ha funnet lykken igjen med den tidligere basketball-stjernen, Rick Fox (45).

For tre uker siden postet den pensjonerte Lakers-stjernen dette bildet av ham og McCord på Instagram-profilen sin:

A photo posted by Rick Fox (@imrickafox) on

Viktig med engasjement

AnnaLynne avslørte også hva hun faller for hos menn, og skryter både av sin nye flamme og eks-kjæresten.

- Jeg blir tiltrukket av intelligens. Det er sexy. Men i det siste er det aller viktigste for meg å være sammen med en mann som bryr seg om jentene mine i Kambodsja.

Skuespilleren, som ble voldtatt som 18-åring, driver nemlig med veldedig arbeid for seksuelt misbrukte jenter i Kambodsja.

- Jeg vil ha en mann som bryr seg om mine lidenskaper, og jeg møtte nylig en som virkelig støtter meg på denne måten, fortalte hun, og la til:

- Det er også noe med menn som er fedre. Den dynamikken jeg så med Dominic. Han er en fantastisk far. Det er Rick også.

LES OGSÅ: AnnaLynne McCord ville ta livet sitt etter voldtekten