INGEN RÅD: Fredrik har så langt ikke kommet med noen råd til sin tv-aktuelle niese, men tror hun vil klare seg bra.  Foto: Seher.no/Per Ervland
INGEN RÅD: Fredrik har så langt ikke kommet med noen råd til sin tv-aktuelle niese, men tror hun vil klare seg bra. Foto: Seher.no/Per ErvlandVis mer

- Det er forbløffende lett

Derfor har Fredrik Skavlan stor tro på Jenny... Se video!

SEHER.NO: Skavlan snakker om Jennys programlederdebut nederst i saken!

I september er hele Norges talkshowkonge, Fredrik Skavlan (42), endelig tilbake på norske tv-skjermer, når hans svensk-norsk produserte program "Skavlan" får premiere på NRK.

Under rikskanalens høstlansering onsdag, innrømmet tv-stjernen overfor Seher.no at det er godt å være tilbake, selv om det ikke har gått mer enn litt over to år siden han sluttet med seersuksessen "Først & Sist".

- Det var veldig hyggelig å komme tilbake til NRK. Jeg har jobbet i Sverige en periode og varmet opp litt der, off-broadway, i Stockholm. Og nå kjenner jeg at det var veldig fint å komme tilbake. Men det har gått veldig kort tid da, humret han til Seher.no.

Det er imidlertid ikke bare Fredrik som er programlederaktuell i Skavlan-familien denne høsten.

I forrige uke ble det nemlig kjent at hans niese, Jenny Skavlan (23), blir en av programlederne for talkshowet "Studio 5" på TVNorge-kanalen FEM.

Og i en pressemelding fra TVNorge innrømmet 23-åringen at det blir vrient å ta etter sin kjente onkel.

- Jeg blir vel litt som Pippi-versjonen av ham - litt mer upassende og rampete. Men det blir uansett som å hoppe etter Wirkola, sa hun.

Fredrik på sin side, har stor tro på Jenny, og forteller at han så langt ikke har behøvd å gi henne noen råd.

- Jeg har ikke gitt henne noen gode råd. Jeg tror ikke hun vil ha dem, eller behøver dem. Og det tror jeg rett og slett er fordi jeg tror vi bare må erkjenne én ting, og det er at vi som egentlig er programledere er veldig glad for at ikke så mange blir det. For det hun kommer til å oppdage er at det er forbløffende lett. Så det tror jeg hun får til helt fint, humrer han til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Følte meg dumpa av et helt folk

Skavlan snakker om Jennys programlederdebut nedenfor:[obj:media:7978]