- Det er flaut å høre det igjen

Petter Solberg hevder han aldri vil gjøre noe lignende en gang til. Se video!

<strong>BLIR FLAU:</strong> Petter Solberg hevder han blir flau av å høre gamle intervjuer med seg selv på engelsk. Her møter han pressen i forbindselse med et løpi Wales i 2006. Foto: SCANPIX
BLIR FLAU: Petter Solberg hevder han blir flau av å høre gamle intervjuer med seg selv på engelsk. Her møter han pressen i forbindselse med et løpi Wales i 2006. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se videointervju med Petter Solberg på engelsk fra 2006 nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Petter Solberg (36) tok motorsportverdenen med storm da han i 2003 ble Norges første verdensmester i rally.

Men selv om han ser tilbake på sine tidligere triumfer med glede, avslører Petter overfor Seher.no at han blir pinlig berørt når han hører sine første intervjuer på engelsk.

- Det er flaut å høre det igjen. Det er helt sånn... Heldigvis er jeg blitt bedre, sier han og ler.

Solbergs «norsk-engelsk» var til tider så stotrende at en del fans begynte å spekulere i om han hele tiden har spilt dårligere enn han er, for å vinne sjarmpoeng hos publikum.

Men det avviser rallystjernen kontant

- Jeg har aldri gitt meg ut for å være noen annen enn den jeg er. Man skal aldri gjøre seg til. Jeg var så dårlig i engelsk, sier han til Seher.no.

Den blide proff-sjåføren er midt inne i en hektisk sesong, og innrømmer at det neppe blir tid til noen spesiell sommerferie med kona Pernilla og sønnen Oliver. (9).

- Jeg har sju løp igjen av sesongen, og da blir det ikke mye tid til sommerferie. Det er synd, men jeg elsker det jeg gjør, og da er dette noe jeg må aksepterere. Men jeg prøver å få dem med meg på en del av løpene. Blant annet skal de være med til det neste løpet i Finland,  og det gleder jeg meg til.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Blir fryktelig nervøs av å se ham bak rattet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer