<strong>FAMILIEMANN:</strong> Siden 2009 har Channing Tatum vært gift med skuespillerkollega Jenna Dewan-Tatum. Sammen har de en datter.  Foto: Fame Flynet
FAMILIEMANN: Siden 2009 har Channing Tatum vært gift med skuespillerkollega Jenna Dewan-Tatum. Sammen har de en datter. Foto: Fame Flynet Vis mer

- Det er flaks at jeg ikke gjorde noen gravide

- Det er flaks at jeg ikke ble narkoman eller gjorde noen gravide, sier sex-symbolet.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Channing Tatum (34) er for tiden en av filmbyens mest ettertraktede skuespillere.

Men før kjekkasen startet karrieren sin på det store lerretet for 14 år siden, livnærte han seg som stripper i Florida.

Nå avslører Tatum i et intervju med magasinet GQ at han i dag er lettet over at han klarte å motstå fristelsene som ble tilbudt ham den gangen.

- Det er mange farlige ting som foregår rundt deg, men det er samtidig veldig spennende for en 19-åring. Det var penger, damer og moro. Det er flaks at jeg ikke ble narkoman eller gjorde noen gravide. Jeg har vært veldig heldig, forteller han ifølge Contactmusic.com.

I 2012 spilte han en stripper i filmen «Magic Mike», som delvis var basert på hans egne opplevelser.

Channing innrømmer at han opplevde tiden som stripper som uvirkelig på grunn av mangfoldet av mennesker rundt ham.

- De var virkelig helt ute. Det var som å leve i en fantasiverden. Til og med som 19-åring hadde jeg vanskelig for å forstå hva slags verden jeg levde i, sier han til bladet.

- Noen av menneskene var veldig kule, noen var hippier, og andre totalt kjøtthuer eller gale folk på sterioder. Andre igjen var fanget i 80-tallet, og noen helt vanlige folk som jobbet i byggebransjen. En kar var advokat på dagtid.

I dag lever Tatum et mye roligere liv. I mai i fjor ble han nemlig pappa for første gang da kona Jenna Dewan-Tatum (33) fødte datteren Everly.

Skuespillerduoen møttes da de spilte mot hverandre i filmen «Step Up» i 2006 og giftet seg tre år senere i Malibu i Los Angeles.

LES OGSÅ: Channing Tatum er tjukk og lykkelig

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer