- Det er fjortiser som tenner på meg

«Robinson»-deltageren skulle ønsket jentene var eldre...

SKEPTISK: - Jeg tenker «Er det bare disse damene som finner meg interessant?». Jeg er ingen sjekketype, og er nok mer skeptisk enn interessert, forteller «Robinson»-deltager Stian Alexander Schie. Foto: TV3
SKEPTISK: - Jeg tenker «Er det bare disse damene som finner meg interessant?». Jeg er ingen sjekketype, og er nok mer skeptisk enn interessert, forteller «Robinson»-deltager Stian Alexander Schie. Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: Stian Alexander Schie (26) er en av de tøffe karene som har markert seg mest i «Robinsonekspedisjonen» i år. det merker han på kontakten fra det motsatte kjønn, selv om mange er flere år yngre enn ham selv.

- De aller fleste som tar kontakt er godt under 20 år, altså fjortiser, sier Stian, som har vært singel i seks år, til Her og Nå.

Schie legger ikke skjul på at det er gøy med oppmerksomhet. Likevel hadde han helst sett at de kontaktsøkende jentene var noen år eldre.

- Jeg tenker «Er det bare disse damene som finner meg interessant?». Jeg er ingen sjekketype, og er nok mer skeptisk enn interessert, forteller 26-åringen.

Tidligere var Stian programleder for «Mess-TV» på TVNorge. Den gang fikk han også henvendelser fra kjærlighetssøkende kvinner.

- Jeg har tatt med meg erfaringen jeg fikk derfra. Overfladiske henvendelser gidder jeg ikke å svare på. Du kan godt si at jeg ble min egen psykolog, sier «Robinson»-deltageren til Her og Nå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: