FINALEKLARE: - Selv tenkte jeg at hvis Jørgen velger en sånn type - da er han ikke engang noe å tenke på, sier Silje Haukner om konkurrenten Katinka Hellan. Foto: Anders Myhren/Seher.no
FINALEKLARE: - Selv tenkte jeg at hvis Jørgen velger en sånn type - da er han ikke engang noe å tenke på, sier Silje Haukner om konkurrenten Katinka Hellan. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

- Det er fjernt fra min verden

To kvinner kjemper en bitter kamp om å vinne Ungkarens hjerte.

Publisert
SEHER.NO: Torsdag er det klart for sesongfinale av TVNorge-programmet "Ungkaren 20 vs. 40". Endelig skal det bli klart om det blir Katinka Hellan (21) eller Silje Haukner (39) som ligger Jørgen Festervolls hjerte nærmest. At kampen nå for alvor spisser seg til er ikke til å legge skjul på.

Tidligere har begge innrømmet at de er forelsket i Asker-kjekkasen. Torsdag kveld kommer altså svaret på hvem av dem som blir lykkelig forelsket og hvem som blir desto mer ulykkelig.

Blir det Silje eller blir det Katinka som går til topps i årets "Ungkaren"? Si din mening til høyre!

- Jeg hadde ikke sett så mye til Katinka under innspillingen, men jeg kan vel si såpass at jeg følte vi var veldig ulike som typer. Selv tenkte jeg at hvis Jørgen er hennes type - da er han ikke engang noe å tenke på. Det er fjernt fra min verden, sier Silje Haukner til Seher.no.

39 år gamle Silje innrømmer at 18 års aldersforskjell mellom dem er den største årsaken. I torsdagens episode sier hun også at konkurrenten hennes er litt masete.

- Vil det si at du ikke liker Katinka, Silje?

- Nei, jeg likte henne, jeg - Katinka er en kjempejente. Men vi er to helt ulike typer. Alderen gjør oss bare så forskjellige.

Samtidig legger Råholt-kvinnen ikke skjul på at hun hadde forventet å møte en helt annen i en eventuell finale.

- Jeg tenkte hele tiden at hvis jeg kom til finalen - da var det Natalie jeg kom til å møte. Det var henne jeg så på som den største konkurrenten.

Katinka gir heller ikke uttrykk for å være overbegeistret for sin konkurrent. I torsdagens episode sier hun blant annet at hun ser på Silje som litt A4.

- Jeg og Silje hadde aldri vært sammen på fellesdate, og så vel ikke på hverandre som den største konkurrenten, for å si det på den måten. Og hun forventet ikke at hun skulle møte meg i en finale - jeg tror vi begge forventet oss Natalie som motstander, sier hun til Seher.no.

21-åringen innrømmer at hun ikke var helt seg selv da de to flyttet sammen fram mot det store øyeblikket da Jørgen skulle ta sitt valg.

- Vi hadde som sagt ikke hatt så mye kontakt fra før, og jeg slet med å slappe av. I tillegg virket det som at Silje hadde en plan, at hun var slu - og derfor trakk jeg meg vel kanskje inn i skallet mitt. Men jeg følte ikke at jeg var barnslig, sier Trondheimsjenta til Seher.no.

"Ungkaren 20 vs. 40" sendes på TVNorge torsdag klokka 21.30.

Har du et tips om "Ungkaren"-deltakerne ? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Vi er venner for livet! 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer