IKKE LIKE?: Tross utseende-likheten, synes ikke Peaches noe om at mediene sammenligner henne med moren, avdøde Paula Yates.
IKKE LIKE?: Tross utseende-likheten, synes ikke Peaches noe om at mediene sammenligner henne med moren, avdøde Paula Yates. Vis mer

- Det er feil og vondt

Peaches Geldof har fått nok av å bli sammenlignet med sin avdøde mamma.

SEHER.NO: Moteikon og kjendis-DJ Peaches Geldof (19), datter av Sir Bob Geldof, er lei av å bli sammenlignet med sin avdøde mor, Paula Yates.

19-åringen ble nylig innlagt på sykehus etter en angivelig heroin-overdose, men nektet i etterkant av hendelsen at det var dop det dreide seg om, skriver Contactmusic. 

Peaches har stadig oftere vært å se ute på Londons hotteste nattklubber med sine kjendisvenner, og er ikke fremmed for å lage en og annen skandale i beruset tilstand.

At hun av og til tar dop, har hun også innrømmet, og nylig uttalte hun at narkotika "er noe alle må gjennom, særlig når de vokser opp i London", skriver The Sun.  

Likevel synes hun det er feil at pressen nå mener hun er på vei til å bli som sin avdøde mor.  

Paula Yates, en anerkjent britisk tv-personlighet og skribent, ble funnet død i sin leilighet i 2000, kun 41 år gammel. Dødsårsaken skal ha vært en uheldig overdose heroin. Peaches var da kun 11 år gammel.

- Det er noen ting som virkelig plager meg, en av dem er den konstante sammenligningen med min mor. Journalistene som skriver dette, tar de aldri et skritt tilbake og tenker "så rart, jeg sammenligner en 19-åring som jeg aldri har møtt med hennes døde mor?", sier Peaches, og legger til:

- tenker de aldri over hvor sykt det er. Det er min døde mor, og jeg vil ikke at folk skal skrive om sånt. Det er feil og vondt å hele tiden ta det opp.

Har du et kjendistips? Tips oss på Seher@seher.no

LES OGSÅ: - Peaches tatt på fersken