- Det er farlig å være kjendis. Ingen sier nei til deg

Disney-stjernen Demi Lovato om den tøffe tiden.

SLET MED RUSPROBLEMER: Demi Lovato slet lenge med rusproblemer og forteller at folk prøvde å friste henne med narkotika for å komme på fester.  Foto: All Over Press
SLET MED RUSPROBLEMER: Demi Lovato slet lenge med rusproblemer og forteller at folk prøvde å friste henne med narkotika for å komme på fester. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Disney-stjernen Demi Lovato (19) hadde alt -  penger, et vakkert utseende og tusenvis av fans. Likevel var hun ikke lykkelig og slet med spiseforstyrrelser, rusmisbruk og selvskading. I et intervju med Fabulous magazine forteller 19-åringen hvorfor hun begynte å ruse seg.

- Etter en konsert foran 18 000 mennesker satt jeg plutselig alene på et hotellrom. Jeg ble trist og prøvde å finne en måte å få tilbake følelsen av å være på toppen av verden, sier hun.

Lovato har ikke sagt noe spesifikt om hvilket dop hun foretrakk, men forteller at kjendislivsstilen med mye festing gjorde ting verre.

- Festarrangører ga meg dop og alkohol i restauranter og klubber. De ville at jeg skulle komme tilbake og bli sett der. Egentlig bare smisket de med meg, men jeg trodde de var vennene mine. Jeg trodde jeg hadde det gøy.

I dag er Lovato glad hun overlevde sin destruktive livsstil.

- Det er farlig å være kjendis. Ingen sier nei til deg. Det er derfor så mange tar overdoser og dør. Jeg kunne endt opp slik.
  
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste frem kroppen på Twitter   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer