BLOD ER TYKKERE ENN VANN: Selv om Lindsay er skuffet over farens stadige uttalelser om henne tar hun ham i forsvar.  Foto: Stella Pictures
BLOD ER TYKKERE ENN VANN: Selv om Lindsay er skuffet over farens stadige uttalelser om henne tar hun ham i forsvar. Foto: Stella PicturesVis mer

- Det er faren min for helvete!

Lindsay tar sin lett irriterende pappa i forsvar...

LOS ANGELES (Seher.no): Far- og datterforholdet mellom Lindsay Lohan (22) og Michael Lohan (48) er ikke lenger som det en gang var.

LiLo har kalt sin egen far for en narr og plageånd, og føler seg dypt sviktet av den personen som kanskje skulle støttet henne mest. 

Da det tidligere i år ble kjent at 22-åringen hadde fått seg jentekjæreste, DJen Samantha Ronson (31), var Michael rask til å gjøre det klart at han ikke aksepterer legningen hennes.

Men til tross for hans gjentatte verbale angrep mot Ronson insisterer Lindsay nå på at faren ikke er en ond person.

Hun innrømmer også at hun har blitt mer eller mindre vant til å lese om hans stadige uttalelser om hennes eget privatliv i pressen.

- Jeg kunne ønske jeg kunne si at det overrasker meg, men det gjør det ikke. Det bryr meg ikke så mye som det sårer meg og gjør meg flau. Det er som å bli dolket i ryggen, sier hun sin løsmunnet far, ifølge Contactmusic.com.

Og fortsetter:

- Men det er vanskelig også. Her om dagen kikket jeg på tv og noen på E! kalte ham en taper. Det er faren min for helvete! Han er ingen ond person. Han tar bare dårlige valg.

LES OGSÅ: Angrep Lindsay Lohan med mel