- Det er fantastisk å være tilbake i Norge

Mick Jagger snakket på norsk til fansen.

ROCKE-KONGER: (F.v) Mick Jagger, Ronnie Wood, Keith Richards og Charlie Watts holdt et forrykende show i Oslo mandag. Foto: All Over Press
ROCKE-KONGER: (F.v) Mick Jagger, Ronnie Wood, Keith Richards og Charlie Watts holdt et forrykende show i Oslo mandag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag kveld entret The Rolling Stones en utsolgt Telenor Arena til ellevill jubel fra publikum.

De legendariske rockerne hadde da allerede tilbragt noen dager i forveien i hovedstaden, og Mick Jagger (70) tok seg blant annet en sightseeing-tur i Vigelandsparken i helgen.

- Hadde en vakker gåtur i Frognerparken, Oslo i går. Jeg ser frem til det første showet, skrev han på sin Facebook og Twitter-konto, og la til et bilde av seg selv ved fontenen midt i parken.

«Stones» åpnet med en av bandets mest populære låter, «Jumping Jack Flash», til de 25.000 oppmøttes store glede.

- Det er fantastisk å være tilbake i Norge. Det er alt jeg kan på norsk, imponerte Jagger fansen med å si på norsk fra scenen.

PÅ SCENEN: Keith Richards og Mick Jagger skuffet ikke i Oslo. Foto: All Over Press
PÅ SCENEN: Keith Richards og Mick Jagger skuffet ikke i Oslo. Foto: All Over Press Vis mer

Tidligere samme dag ble Jaggers kollega Ronnie Woods (66) bestefar for niende gang.

- Gratulerer til min datter Leah Wood, Jack og Maggie. Baby Otis Sonny David MacDonald ble født i dag! skrev han stolt på Twitter.

Det har dessverre vært noen vonde uker for Mick etter at kjæresten hans, designeren L’Wren Scott, begikk selvmord i midten av mars i år. Kveldens konsert var dermed den første for 70-åringen siden det tragiske dødsfallet.

LES OGSÅ: Ny dødsbeskjed for Jagger

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer