Bianca Ingrosso:

- Det er faktisk ikke retusjert

Bianca Ingrosso nekter for at det nye pressebildet er retusjert.

VEKKER OPPSIKT: Flere seere har reagert på at dette pressebildet av Bianca Ingrosso og Pernilla Wahlgren er retusjert. Nå svarer de. Foto: Magfnus Ragnvid / Discovery+
VEKKER OPPSIKT: Flere seere har reagert på at dette pressebildet av Bianca Ingrosso og Pernilla Wahlgren er retusjert. Nå svarer de. Foto: Magfnus Ragnvid / Discovery+ Vis mer
Publisert

De første episodene av den nye sesongen av den svenske realityserien «Walgrens Värld» slapp denne uken.

I den anledning har det dukket opp et nytt pressebilde av influenser Bianca Ingrosso (26) og moren Pernilla Wahlgren (53).

Ifølge Aftonbladet har imidlertid ikke pressebildet gått upåaktet hen, og flere har reagert på at bildet ser retusjert ut. Dette sier imidlertid ikke mor og datter seg enig i.

- Nei, faktisk ikke. Det eneste de har gjort, tror jeg, er å gjøre meg litt blekere. Det er veldig mye sminke, sier Ingrosso til Aftonbladet.

Benjamin Ingrosso er med i Youtube-serien «Klarna Drops-by», og der viser han frem hjemmet. Video: Klarna/Rød Løper Vis mer

- Ser ut som at jeg har på et filter

Moren, Pernilla Wahlgren, på sin side mener at dagens influensere sminker seg ved å blant annet konturere ansiktet, og påpeker at hun selv er mer sminket som den eldre generasjonen.

Ingrosso understreker imidlertid at hun spesifikt valgte pressebildet fordi hun var ekstra fornøyd med det.

- Min makeup-artist sminket meg nesten slik at det ser litt photoshoppet ut, men det er faktisk ikke retusjert. Når hun sminker meg ser det nesten ut som at jeg har på et filter, som både er det syke og gøye med sminke. Det kalles konturering, sier Ingrosso.

FORHOLD: Gjennom serien «Wahlgrens verden» har man fått innblikk i livet til datter Bianca Ingrosso og mamma Pernilla Wahlgren. Men forholdet deres har ikke alltid vært så bra som det er i dag. Nå forteller de hva som endret det. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer

Det er imidlertid ikke første gang bilder av Ingrosso har skapt reaksjoner.

I fjor delte hun et bilde av seg selv på Instagram for å promotere sminkemerket sitt Caia. Flere av Ingrossos over én million følgere mente den gang at hun ikke lignet på seg selv.

Åpen om inngrep

«Men herregud, så ulik du er deg selv på dette bildet! Trodde først at det var noen som forsøkte å ligne på deg», kommenterte en.

«Så rar hun ser ut … hva har hendt med fjeset?», skrev en annen.

Det skal imidlertid nevnes at det også rant inn med støtte i kommentarfeltet fra flere som mente at Ingrosso kanskje bare hadde sminket seg litt ekstra den dagen.

«Alvorlig talt, mennesker. Slutt å tro at dere har retten til å kommentere andre menneskers utseende. Hun er en fantastisk ung kvinne og fortjener ikke denne oppførselen! (Skam dere!)», lød det fra en fan.

SAMARBEID: Eveline Karlsen røper hvordan hun fikk muligheten til å jobbe med skjønnhetsmerket «Caia», som en av Sveriges største influensere Bianca Ingrosso står bak. Vis mer

Bianca Ingrosso kommenterte selv ikke reaksjonene på bildet sitt.

Hun har imidlertid tidligere vært åpen om at hun har tatt kosmetiske inngrep som fillers i leppene og under øynene.

Sistnevnte injeksjon er kanskje ikke det mest vanlige, men den svenske stjernen har hevdet at hun gjør det for å se mer våken ut. «De mørke posene forsvinner», har hun tidligere hevdet.

LES OGSÅ: Avslører sin mørke hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer