<strong>SLANK:</strong> Stephen Ackles har gått ned over 35 kilo ved trening og riktig kosthold, forteller han i denne ukens Se og Hør. Foto: Stella Pictures
SLANK: Stephen Ackles har gått ned over 35 kilo ved trening og riktig kosthold, forteller han i denne ukens Se og Hør. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Det er fælt å se gamle bilder av meg selv

Stephen Ackles er nesten ikke til å kjenne igjen etter at han trente vekk 36 kilo.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Artist Stephen Ackles (47) har slanket seg, kastet øredobbene, barbert vekk skjegg og bart – og sluttet å farge håret svart.

- Det er fælt å se gamle bilder av meg selv. Jeg så ut som en svett, overvektig matador. Uten okse. Jeg var bare feit og rar, sier Stephen i denne ukens Se og Hør.

Barna Martine (19) og Alan (17) er stolte av farens forvandling.

- Hver gang vi ser ham, er det en ny og bedre versjon av pappa som dukker opp. Det må være deilig å bukke etter en konsert uten å bekymre seg for at buksa skal spjære, forteller Alan til Se og Hør.

I ukens Se og Hør forteller den folkekjære artisten videre om at han har satt kjærligheten på vent, og hvordan det føltes å neste ikke se de to barna under deres oppvekst.

LES OGSÅ: Derricks enke bryter tausheten
 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer