John Arne Riise:

- Det er et vanvittig savn

Åpner opp om utfordringene det siste året.

ÆRLIG: Det siste året har ikke vært en dans på roser for John Arne Riise. Nå åpner han seg om utfordringene etter at han flyttet fra Tønsberg. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
ÆRLIG: Det siste året har ikke vært en dans på roser for John Arne Riise. Nå åpner han seg om utfordringene etter at han flyttet fra Tønsberg. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i april i fjor at den tidligere fotballspilleren John Arne Riise (41) og Louise Angelica Riise (32) gikk ut med at de hadde bestemt seg for å skilles, etter nesten syv års ekteskap. Sammen har de sønnen Colin (2).

I disse dager er 41-åringen aktuell med TV 2-serien «Fan av Riise», som er oppfølgeren til fjorårets serie «Fan av Flint». Den vil i hovedsak følge han på trenerbenken i toppserieklubben Avaldsnes.

Seerne får likevel også et innblikk i hvordan det har vært på familiefronten, og Riise åpner seg om hvordan det har vært etter at han flyttet fra Tønsberg til fordel for Haugesund.

HJALP EKSEN: John Arne Riise hjalp ekskjæresten Louise Angelica Riise med oppussing. Reporter: Sofie Losen Video: Steffen Pettersen Vis mer

- Savner ham

Til tross for bruddet med ekskona, fortsatte Riise å bo i nærheten av både henne og sønnen. Det endret seg riktignok etter at det ble kjent at han skulle bli trener i Toppserien for kvinner, og hadde skrevet under en toårskontrakt med Avaldsnes.

Det har ifølge den tidligere fotballspilleren vært utfordrende å bo langt unna familien. Han åpner seg også om at han har savnet sønnen, og reflektert over om det faktisk var rett valg at han og ekskona gikk fra hverandre, skriver TV 2.

BIG SPENDER: John Arne Riise fikk kjørt seg i en episode av «I lomma på Slije». Video: TV3/Viafree Vis mer

- Colin, det er et vanvittig savn, og det gjør at du ofte tenker om det var rett valg å gå ifra hverandre. De tankene kommer inn. Nå var Colin her forrige uke for første gang, og besøkte meg. Jeg hadde ham alene noen dager før Louise kom og hentet ham. Han elsket å være her, og Louise trivdes også her, sier han.

- Man får noen tanker om «hva er livet? Hva er fremtiden sånn privat?». Noen tanker om de valgene jeg har tatt den siste tiden. Kan de ha vært feil? legger han til.

John Arne Riise har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

KOMMENTERER BRUDDET: Kjendismanager David Eriksen kommenterer bruddet mellom ham og Hedvig Glestad. Video: Luna Lea. Reporter: Henriette Eilertsen. Vis mer

- Det er tungt

I november i fjor ble det kjent at 41-åringen sluttet som trener i Tønsberg-klubben i Flint, og på toppen av det hele gikk han også gjennom et brudd, noe som var ekstra tungt.

- Jeg hadde gått gjennom et brudd på hjemmebane. Det å flytte bort fra alt og alle, til et sted jeg ikke kjenner noen, da ofrer jeg jo det å være nær familie og venner. Det å ikke kunne følge opp barna og junior (Colin). Du føler du lever et annet liv enn det de nærmeste gjør. Det er tungt.

Den tidligere fotballspilleren følger opp med at til tross for at det har vært en utfordrende periode på hjemmebane, er han likevel ved godt mot og vil gjøre det beste ut av situasjonen. Spesielt siden han nå lever drømmen sin og er trener på toppnivå.

LES OGSÅ: Brukte sjokkbeløp med gaver til kona

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer