John Arne Riise:

- Det er et vanvittig savn

Åpner opp om utfordringene det siste året.

ÆRLIG: Det siste året har ikke vært en dans på roser for John Arne Riise. Nå åpner han seg om utfordringene etter at han flyttet fra Tønsberg. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
ÆRLIG: Det siste året har ikke vært en dans på roser for John Arne Riise. Nå åpner han seg om utfordringene etter at han flyttet fra Tønsberg. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i april i fjor at den tidligere fotballspilleren John Arne Riise (41) og Louise Angelica Riise (32) gikk ut med at de hadde bestemt seg for å skilles, etter nesten syv års ekteskap. Sammen har de sønnen Colin (2).

I disse dager er 41-åringen aktuell med TV 2-serien «Fan av Riise», som er oppfølgeren til fjorårets serie «Fan av Flint». Den vil i hovedsak følge han på trenerbenken i toppserieklubben Avaldsnes.

Seerne får likevel også et innblikk i hvordan det har vært på familiefronten, og Riise åpner seg om hvordan det har vært etter at han flyttet fra Tønsberg til fordel for Haugesund.

- Savner ham

Til tross for bruddet med ekskona, fortsatte Riise å bo i nærheten av både henne og sønnen. Det endret seg riktignok etter at det ble kjent at han skulle bli trener i Toppserien for kvinner, og hadde skrevet under en toårskontrakt med Avaldsnes.

Det har ifølge den tidligere fotballspilleren vært utfordrende å bo langt unna familien. Han åpner seg også om at han har savnet sønnen, og reflektert over om det faktisk var rett valg at han og ekskona gikk fra hverandre, skriver TV 2.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer