- Det er et tilbakelagt kapittel

Malin Johansson dukket opp på Rybaks programleder-debut etter skandalekysset...

GOD TONE: Alexander Rybak flørtet, i kjent stil, med Katrine Moholt under sin programleder-debut i «Allsang på grensen» i Halden onsdag kveld.  Foto: Anders Myhren/ Seher.no
GOD TONE: Alexander Rybak flørtet, i kjent stil, med Katrine Moholt under sin programleder-debut i «Allsang på grensen» i Halden onsdag kveld. Foto: Anders Myhren/ Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Malin Johansson etter Rybaks programleder-debut nederst i saken!

SEHER.NO:  Onsdag kveld gjorde Alexander Rybak sin programleder-debut da han ledet «Allsang på grensen» sammen med Katrine Moholt på Fredriksten festning i Halden.

Og blant de sangglade publikumerne satt Rybaks dansepartner fra det svenske TV-showet «Let`s dance», Malin Johansson.

Det tidligere danseparet skapte store overskrifter i mars i år da de ble avbildet i hete kyssescener fra nattklubben Berns i Stockholm etter at innspillingen av den svenske utgaven av «Skal vi danse» var over. Og det hele mens de begge hadde kjærester på hver sin kant.

- Det finnes ikke så mye å nekte for. Det var ganske dumt gjort av oss begge, vi var ikke så smarte. Vi har begge følelser for hver våre partnere, sa Malin til Aftonbladet etter at kyssebildene av de to kom på trykk i media.

Nå forteller den svenske dansestjernen til Seher.no at hun har lagt den uheldige episoden bak seg.

- Det var litt trist, men det er et avsluttet kapittel. Jeg tenker ikke på det lenger, så jeg er ikke påvirket av det, sier Malin.
 
Alexander Rybak har ved flere anledninger vist sin kjærlighet til Maria Slyngstad på offentlige arrangementer etter kysse-episoden. De to ser ut til å være like forelsket til tross for skandalebildene.


- Jeg har handlet veldig feil. Men det har skjedd et mirakel. Maria og jeg er fortsatt sammen, sa Rybak til Se og Hør tidligere i år.

Og episoden mellom Malin og Alexander har heller ikke ført til dårlig stemning mellom de tidligere dansepartnerne.

  - Vi er venner. Vi har litt sporadisk kontakt nå og da. Vi bare gode venner, sier Malin Johansson til Seher.no.

Og Malin, som hadde tatt turen fra Sverige for å få med seg Rybaks programleder-debut, var tydelig imponert over hans prestasjon i «Allsang på grensen».


- Jeg synes han gjorde en kjempebra jobb, og det var veldig gøy å se ham i noe annet enn det jeg har gjort før. Det var absolutt kjempebra, sier den svenske danseren til Seher.no etter endt innspilling.

Allsang på grensen sendes på TV2 torsdag klokken 20.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kysset var ganske dumt gjort av oss begge

Se Malin Johansson på Allsang-innspilling her:


[obj:media:9804]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer