Jake Gyllenhaal:

- Det er et strev hele tiden

Skuespilleren forteller at han har lyst til å stifte familie.

VIL BLI FAR: Jake Gyllenhaal (39) drømmer om å bli pappa. Foto: NTB scanpix
VIL BLI FAR: Jake Gyllenhaal (39) drømmer om å bli pappa. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jake Gyllenhaal (39) har vært er anerkjent skuespiller i en årrekke, men er svært tilbakeholden med å uttale seg om privatlivet. Nå åpner han imidlertid opp i et intervju med britiske Vogue.

Han forteller at han hele livet har vært en «workaholic», hvor jobb har vært fokuset hans.

- Det er et strev hele tiden. Jeg er interessert i livet mitt, mer enn jobben. Jeg har nådd et punkt i karrieren hvor jeg er sulten på en annen måte. Jeg ser hvor mye av livet mitt jeg har neglisjert som et resultat av å være forpliktet til jobben, sier han til magasinet.

Nå har han imidlertid skiftet fokus, og ønsker forandring i livet.

- Å se livet som noe flytende, og verdenen som den er nå. Jeg har snudd meg mot familien min, jeg har snudd meg mot vennene mine, og jeg har snudd meg mot kjærligheten. Jeg er litt mindre interessert i jobben, og mer interessert i det, forklarer han.

Hemmelighetsfull rundt kjæresten

Ifølge tabloidpressen, deriblant Harper's Bazaar, er Gyllenhaal i et forhold med den franske modellen Jeanne Cadieu (24). Ingen av dem har imidlertid bekreftet ryktene, men de ble sett sammen i New York tidligere i år, viser bilder publisert av Daily Mail.

De skal ha datet siden slutten av 2018. Ifølge Page Six skal det være ganske seriøst mellom de to, og Cadieu skal ha blitt introdusert for familien til Gyllenhaal, samt feiret en rekke høytider sammen med ham.

Selv om Gyllenhaal unnlater å kommentere forholdet i Vogue, åpner han imidlertid opp om fremtidsplanene. På spørsmål fra journalisten om han ønsker seg barn, svarer han:

- Ja, selvfølgelig gjør jeg det. Ser definitivt for meg det. Jeg tror det sannsynligvis er grunnen til at jeg ser en ende på showet, og måten jeg ser på det på. Jeg vet at det er grunnen.

Flere Hollywood-forhold

Gyllenhaal har vært i flere forhold med høyprofilerte kvinner som Kirsten Dunst, Reese Witherspoon og Taylor Swift.

Sistnevnte skal blant annet ha mistet jomfrudommen til nettopp Gyllenhaal. Han dumpet henne på bursdagen hennes, noe hun har skrevet flere låter om. Swift ble fullstendig knust - til tross for at forholdet bare varte i tre måneder.

Det er ingen tvil om at Gyllenhaal har lagt sjelen i jobben. Han har blant annet hatt utrolige forvandlinger for å passe inn i rollene han har hatt. Skuespilleren gikk blant annet ned 13 kilo for å spille videojournalisten og sosiopaten Louis Bloom i krimthrilleren «Nightcrawler» i 2014.

Vis mer

Siden la han på seg svært mye muskelmasse for å spille bokseren Billy «The Great» Hope i «Southpaw». For rollen trente han blant annet to ganger om dagen i bokseringen. Regissøren av nevnte film, Antoine Fuqua, fortalte da at han tror Gyllenhaal slo opp med kjæresten Alyssa Miller for å trene til rollen.

LES OGSÅ: Slår tilbake mot «pulepress»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer