- Det er et savn å ikke ha Knut her

Forberedelsene til den første valgsendingen etter kollegaens død, har vært spesielle for Nina Owing.

<strong>- BLIR SAVNET:</strong> Nina Owing tror også politikerne vil savne den tidligere programlederen Knut Olsen under mandagens valgsending. Her er han i aksjon under et NRK-sendt folkemøte i 2005. Foto: Scanpix
- BLIR SAVNET: Nina Owing tror også politikerne vil savne den tidligere programlederen Knut Olsen under mandagens valgsending. Her er han i aksjon under et NRK-sendt folkemøte i 2005. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Åtte måneder etter at den populære ankermannen i «Dagrevyen» Knut Olsen tapte kampen mot kreften, forbereder hans kollegaer Nina Owing og Atle Bjurstrøm seg på den første valgsendingen etter kollegaens død.

Owing sier til Dagbladet at savnet etter den populære journalisten og programlederen - som jobbet med en rekke valgsendinger i løpet av sin NRK-karrier - har vært stort under forberedelsene.

- Alle kollegaene kjenner på det faktum at han er borte, for eksempel når vi ser klipp fra hans fantastiske folkemøter.

- Jeg tror også politikerne synes det er rart at Knut ikke er involvert lenger. Han var en type, en TV-personlighet som man la merke til, som laget liv med en gang han kom inn i rommet, sier hun til avisen.

Owing hevder hun har lært mye av sin avdøde venn.

- Personlig er det et savn å ikke ha Knut her lenger. Det har det vært hele tiden. Han var en god venn, og var inspirerende, kunnskapsrik og utrolig kreativ i måten å tenke TV på, sier hun til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Klarer ikke å slette SMS-ene fra ham

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer