GODT FORHOLD: Gwen Stefani og Gavin Rossdale har begge sine egne suksessfulle karrierer ved siden av familielivet. Det tror Stefani er en viktig del av hvorfor ekteskapet deres fungerer så bra. Foto: Stella Pictures
GODT FORHOLD: Gwen Stefani og Gavin Rossdale har begge sine egne suksessfulle karrierer ved siden av familielivet. Det tror Stefani er en viktig del av hvorfor ekteskapet deres fungerer så bra. Foto: Stella PicturesVis mer

- Det er et mirakel at vi fremdeles er sammen

Gwen Stefani hadde aldri trodd hun skulle ende opp med en så hot mann som Gavin Rossdale.

SEOGHØR.NO: Gwen Stefani (45) har vært frontfigur i «No Doubt», hatt en velykket solo-karriere, gitt liv til tre sønner og startet sin egen kleskolleksjon - alt dette med ektemannen Gavin Rossdale (49) ved sin side.

Nå åpner popstjernen seg om det 12 år lange ekteskapet til «Bush»-vokalisten.

- Vi har vært gjennom så utrolig mye. Det er et mirakel at vi fremdeles er sammen etter all denne tiden, forteller hun til Cosmopolitan, ifølge UsWeekly.com.

- Gavin er på en kort turne nå og han skrev den søteste lappen til meg. Det er godt å ha slike dager - når vi begge driver med våre egne ting. Jeg tror det er slikt som får forhold til å fungere. At begge kan være seg selv og ha tid til å være egne individ. Det er spesielt viktig for kvinner, for det er vanskelig å finne alenetid.

TRENDY MOR: Gwen på tur i Studio City i Los Angeles med sine to yngste sønner Zuma og Apollo i oktober i fjor.  Foto: Stella Pictures
TRENDY MOR: Gwen på tur i Studio City i Los Angeles med sine to yngste sønner Zuma og Apollo i oktober i fjor. Foto: Stella Pictures Vis mer

Paret giftet seg i 2002 og har sønnene Kingston (8), Zuma (6) og Apollo (1) sammen. I tillegg er Rossdale far til den britiske modellen Daisy Lowe (26).

Skryter av Gavin

Selv om Stefani har en fantastisk karriere å se tilbake på og har levd et ekte rock'n roll-liv, så hadde hun aldri trodd at hun skulle bli kjæreste med en så hot kar som Gavin.

- Jeg vet ikke om jeg var en nerd på ungdomsskolen, men jeg var definitivt ikke en supersøt cheerleder-type, så jeg så aldri for meg selv sammen med en fyr som ham, forklarer hun.

- Jeg synes han er veldig kjekk, selv om det ikke er så viktig. Men det er ingen ulempe heller. Og han lager søte barn, skryter hun av ektemannen.

LES OGSÅ: Gavin Rossdale fikk vite om sønnen i en email