- Det er et mirakel at jeg ikke endte opp i fengsel

Skuespilleren takker sønnen for at hun fikk livet sitt på rett kjør.

MAMMAS ØYESTEN: Morsrollen og ansvaret for lille Louis forandret Sandra Bullock liv til det bedre. Bildet er tatt i 2013. Foto: Splash News
MAMMAS ØYESTEN: Morsrollen og ansvaret for lille Louis forandret Sandra Bullock liv til det bedre. Bildet er tatt i 2013. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sist måned kom den hyggelige nyheten om at Sandra Bullock (51) har funnet lykken med fotografen Bryan Randall (49).

Men nå avslører Oscar-vinneren at det er sønnen Louis (5), som hun adopterte fra New Orleans i 2010, som er den virkelige mannen i livet hennes, og som har hjulpet henne å få livet på rett kjør.

- Jeg gjorde noen dumme ting da jeg gikk på videregående. At jeg ikke endte opp i fengsel er et mirakel. Et mirakel! Så jeg er takknemlig for det, forteller hun til Glamour magazine ifølge UsWeekly.com.

Saken fortsetter under bildet.

I 2010 opplevde Bullock et personlig mareritt da flere kvinner stod fram i media og hevdet de hadde vært utro med mannen hennes, Jesse James (46).

Hendelsen førte til at paret flyttet fra hverandre og Jesse la seg inn til behandling hos psykolog, men ingenting kunne redde ekteskapet.

Duoen ble skilt etter fem års ekteskap, og dette ble et vendepunkt for den flotte skuespilleren.

- Det føles ikke som om jeg ble voksen før for rundt fem år siden. Da måtte jeg ta et skritt tilbake og tenke: «Jeg har fått den beste gaven i lille Louis, og jeg vil la ham få se den kvinnen jeg ønsker å være.» Et barn tvinger deg til å ta deg sammen. På best mulig måte, forklarer hun videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer