- Det er et mirakel at jeg ikke endte opp i fengsel

Skuespilleren takker sønnen for at hun fikk livet sitt på rett kjør.

MAMMAS ØYESTEN: Morsrollen og ansvaret for lille Louis forandret Sandra Bullock liv til det bedre. Bildet er tatt i 2013. Foto: Splash News
MAMMAS ØYESTEN: Morsrollen og ansvaret for lille Louis forandret Sandra Bullock liv til det bedre. Bildet er tatt i 2013. Foto: Splash News Vis mer

SEOGHØR.NO: Sist måned kom den hyggelige nyheten om at Sandra Bullock (51) har funnet lykken med fotografen Bryan Randall (49).

Men nå avslører Oscar-vinneren at det er sønnen Louis (5), som hun adopterte fra New Orleans i 2010, som er den virkelige mannen i livet hennes, og som har hjulpet henne å få livet på rett kjør.

- Jeg gjorde noen dumme ting da jeg gikk på videregående. At jeg ikke endte opp i fengsel er et mirakel. Et mirakel! Så jeg er takknemlig for det, forteller hun til Glamour magazine ifølge UsWeekly.com.

Saken fortsetter under bildet.

FIKK SJOKK: Bullocks eksmann, Jesse James, skal ha bedratt henne på det groveste da de fremdeles var gift.  Foto: AP
FIKK SJOKK: Bullocks eksmann, Jesse James, skal ha bedratt henne på det groveste da de fremdeles var gift. Foto: AP Vis mer

I 2010 opplevde Bullock et personlig mareritt da flere kvinner stod fram i media og hevdet de hadde vært utro med mannen hennes, Jesse James (46).

Hendelsen førte til at paret flyttet fra hverandre og Jesse la seg inn til behandling hos psykolog, men ingenting kunne redde ekteskapet.

Duoen ble skilt etter fem års ekteskap, og dette ble et vendepunkt for den flotte skuespilleren.

- Det føles ikke som om jeg ble voksen før for rundt fem år siden. Da måtte jeg ta et skritt tilbake og tenke: «Jeg har fått den beste gaven i lille Louis, og jeg vil la ham få se den kvinnen jeg ønsker å være.» Et barn tvinger deg til å ta deg sammen. På best mulig måte, forklarer hun videre.

Saken fortsetter under bildet.

NY KJÆRESTE: Lykken smiler til Sandra Bullock etter at hun nylig ble kjæreste med den Los Angeles-baserte fotografen Bryan Randall.  Foto: Scanpix, skjermdump fra Facebook
NY KJÆRESTE: Lykken smiler til Sandra Bullock etter at hun nylig ble kjæreste med den Los Angeles-baserte fotografen Bryan Randall. Foto: Scanpix, skjermdump fra Facebook Vis mer

I tillegg til å spille i en rekke klassiske komedier, som «Miss Congeniality» og «The Proposal», så har Bullock også gjort seg bemerket som filmprodusent.

Men etter at hun ble mor har hun roet ned jobbingen.

- Jeg vil ikke gå glipp av et eneste øyeblikk. Folk spør meg: «Husker du i 1996 da...» Og jeg svarer: «Nei, jeg husker nesten ingenting av livet mitt fordi jeg var ikke til stede.» Jeg var bekymret og redd, og jeg gjemte meg bort. Det er først de siste fem årene av livet mitt jeg husker alt, avslører hun, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: - Måten vi behandler kvinner på skremmer meg