KLAGER: Sexlivet til artisten John Mayer, er ikke helt som han skule ønske. Foto: All Over Press
KLAGER: Sexlivet til artisten John Mayer, er ikke helt som han skule ønske. Foto: All Over PressVis mer

- Det er et mareritt

Hollywood-sjarmøren synes han har for lite sex...

SEHER.NO: Den amerikanske musikeren John Mayer (32) har datet store stjerner som Jennifer Love Hewitt, Jessica Simpson og Jennifer Aniston - men likevel klager han...

Ifølge Femalefirst er 32-åringen nemlig lei av å bli omtalt som en flørt av mediene, og hevder det hindrer ham i å date.

- Jeg burde ha sex med flere jenter. Det er sykt å tenke på at jeg er 32 år og at det å date får meg i trøbbel, sier han til New York Times, ifølge Femalefirst."Gravity"-sangeren - som er like kjent for forholdene sine som musikken - hevder han unngår å gå ut med jenter på grunn av at media alltid skriver om romansene hans.

- Jeg kan ikke forklare hvor forferdelig det føles at jeg likestiller det å date en kvinne med straff, skyldfølelse, skuffelse, bebreidelser og forfølgelser. Det er et mareritt.

John Mayers forhold til "Friends"-stjernen Jennifer Aniston var tidligere et av Hollywoods mest omtalte romanser. Paret begynte å date i april 2008, men i januar 2009 tok lykken slutt.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!


LES OGSÅ: Slår tilbake mot ryktene