- Det er et lukket kapittel i livet mitt

«Idol»-dommeren Gunnar Greve pettersen snakker ut om sin trøblete fortid.

<strong>FESTET HARDT:</strong> - Det ble for mye fest og moro. Jeg testet ting jeg ikke burde og på et tidspunkt ble det fest omtrent hele uken, sier Gunnar Greve Pettersen, som i høst blir å se som «Idol»-dommer sammen med Hank von Helvete, Bertine Zetlitz og Marion Foto: Stella Pictures
FESTET HARDT: - Det ble for mye fest og moro. Jeg testet ting jeg ikke burde og på et tidspunkt ble det fest omtrent hele uken, sier Gunnar Greve Pettersen, som i høst blir å se som «Idol»-dommer sammen med Hank von Helvete, Bertine Zetlitz og Marion Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Gunnar Greve Pettersen (29) debuterer til uka som «Idol»-dommer. I den siste utgaven av magasinet Spirit snakker Pettersen ut om sin fortid - som kan fungere som en advarsel til unge håpefulle som vil inn i musikkbransjen.

Som rapperen Gest etablerte den nå 29 år gamle bergensgutten etter hvert gruppa «Spetakkel», og karrieren skjøt fart. Samtidig fikk han trøbbel med rus. I 2006 ble han dømt til 18 dagers fengsel etter å ha blitt tatt med kokain.

- Jeg har lagt dette bak meg og det er et lukket kapittel i livet mitt. Det ble for mye fest og moro. Jeg testet ting jeg ikke burde og på et tidspunkt ble det fest omtrent hele uken. Problemene steg i takt med suksessen. Det harde kjøret med spillejobber, reising og forventningene fra alle hold. På slutten ble det også mye dop, sier han til magasinet.

Sammen med Hank von Helvete, Bertine Zetlitz og Marion Ravn har Gunnar Greve Pettersen nå altså rollen som dommer i TV 2-programmet «Idol». Selv synes han det var svært smigrende å bli spurt av kanalen.

I intervjuet med Spirit understreker Pettersen at han er kvitt sin trøblete rusfortid.

- Når du ser deg selv i speilet og ikke liker det du ser, er det på tide å gjøre noe med livet ditt, og det har jeg heldigvis klart, forteller han til Spirit.

29-åringen er manager for blant andre Lars Vaular, Vinni, Timbuktu, Joddski, Tommy Tee, Jesse Jones og Son of Light, og har med det sikret seg kremen av norsk rap på klientlisten.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Åtte Idol-sendinger på elleve dager  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer