Brad Pitt og Alia Shawkat:

- Det er et lett og organisk forhold

Hollywood-stjernen skal fremdeles tilbringe mye tid med sin 25 år yngre kollega.

STÅR HVERANDRE NÆR: I rundt et halvt år har Brad Pitt og Alia Shawkat tilbrakt mye av fritiden sammen. Foto: NTB Scanpix
STÅR HVERANDRE NÆR: I rundt et halvt år har Brad Pitt og Alia Shawkat tilbrakt mye av fritiden sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I november meldte People at Brad Pitt (56) og «Arrested Development»-stjernen Alia Shawkat (31) hadde tilbrakt mye tid sammen i rundt en måned.

Duoen ble blant annet observert mens de spiste middag sammen før de dro på kunstgalleriet Wilding Cran Gallery i Downtown LA, og de dukket også opp sammen på showet til standup komikeren Mike Birbiglias.

Videre skriver nettstedet at de to hadde hengt sammen «en rekke ganger» i løpet av den siste tiden, men til tross for dette var det ikke noe romantikk mellom dem.

Nå, et halvt år etter at Pitt og Shawkat ble sett sammen for første gang, skal paret fremdeles være en stor del av hverandres hverdag. Det skriver US Weekly.

I samme nabolag

Til tross for at de begge sitter i frivillig karantene og derfor er påpasselige med hvem de vil treffe i et forsøk på å forhindre coronasmitte, så tillater de besøk av hverandre.

- De henger mye sammen. De bor bare ti minutter unna hverandre, så Alia sykler eller spaserer over til Brads hus så fort de har tid til å slappe av. Det er et veldig lett og organisk forhold, forteller en kilde til nettstedet.

Skuespillerne deler samme interesse for kunst, og Shawkat hjelper seksbarnsfaren med å lage skulpturer.

- De tilbringer mye tid i kunststudioet hans hvor de idémyldrer rundt hvilke prosjekter de kan involvere seg i, sier kilden videre.

En annen kilde US Weekly har snakket, med hevder at det fremdeles ikke skal være noe romantisk mellom dem, men kun vennskap.

«En vennligere tone»

Det er nå tre og et halvt år siden Angelina Jolie (44) og Pitt kom med sjokknyheten om at de skulle skilles, kun to år etter at de ga hverandre sine «ja» i en privat seremoni i Frankrike.

Paret, som har barna Maddox (18), Pax (16), Zahara (15), Shiloh (13) (som også omtales som John, journ. anm.) og tvillingene Knox og Vivienne (11) sammen, hadde da vært kjærester siden 2004.

Det var «Maleficent»-stjernen som ville ut av ekteskapet, og via sin talsperson fortalte hun til US Weekly at valget ble tatt fordi «det er det beste for familien». Jolie ba også om omsorgsretten for alle seks barna alene, og i etterkant lå eksene lenge i en bitter strid om nettopp denne fordelingen.

UREDELIG SPILL: Under sin takketale var Brad Pitt tydelig på hva han mener om den politiske situasjonen i USA. Video: AP/ABC Vis mer

Til tross for den skitne skilsmissen, skal forholdet mellom Brad og Angelina i dag være lettere.

- Ting er bedre mellom dem nå enn tidligere. De har en vennligere tone og sikter mot løsninger som passer dem begge, forteller en kilde til US Weekly.

Fordelingen rundt barna har de også funnet en felles løsning på, og «Once Upon A Time In Hollywood»-stjernen treffer de yngste regelmessig. Han er derimot fremdeles ikke i kontakt med Maddox og Pax, men får oppdateringer om livene deres fra deres mor, deler en annen kilde.

Isfront mellom far og sønn

En av grunnene til at Jolie valgte å forlate Pitt skal nemlig ha vært en hendelse som angivelig skjedde mellom far og sønn om bord på et fly den gangen. Etter dette har de to nesten ikke sett hverandre eller hatt kontakt, meldte US Weekly i september.

Da Maddox i fjor høst flyttet fra USA til Sør-Korea for å studere kjemi på det velrenommerte privatuniversitetet Yonsei i Seoul, hintet han selv om det vanskelige forholdet til sin berømte far.

Her oppsøkte nemlig en reporter 18-åringen på skolen med spørsmål om Brad Pitt hadde planer om å besøke ham på campus.

- Eh, det vet jeg ikke … Jeg vet ikke hva som skjer, svarte han tvilende.

Videre dristet journalisten seg til å spørre om forholdet mellom Maddox og faren er over for godt.

- Hva enn som skjer, skjer, sa han.

ÅPENHJERTIG: I et av sine siste intervjuer før nyheten om bruddet ble kjent, forteller Gunhild Stordalen åpenhjertig om støtten hun har fått av Petter Stordalen gjennom sykdommen. Video: TV Norge. Vis mer

LES OGSÅ: Fridde på videochat etter sjokk-reality

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer