Anniken Jørgensen:

- Det er et konstant stress

Anniken Jørgensen letter på sløret.

ÆRLIG: Influenser Anniken Jørgensen innrømmer at Instagram har vært en stressfaktor for henne. Foto: Terje Pedersen / NTB
ÆRLIG: Influenser Anniken Jørgensen innrømmer at Instagram har vært en stressfaktor for henne. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenser og tidligere «Bloggerne»-profil Anniken Jørgensen (25) er ikke fremmed for å være åpen og ærlig med følgerne sine på sosiale medier. Senest i desember i fjor fortalte hun om helseutfordringene sine, etter at hun hadde blødd i nærmere syv måneder.

Nå tyr hun imidlertid nok en gang til Instagram. Denne gangen forteller hun om hvordan bildedelingstjenesten har påvirket henne til å opprettholde et urealistisk og et såkalt «perfekt image» på sin egen konto.

Jørgensen starter innlegget følgende:

«Hei folkens. Det er på tide å være ekte med dere. For på dette tidspunktet kunne jeg ha skrevet en bok om alle de rare valgene jeg har tatt, og hvordan jeg mistet meg selv til Instagram, eller kanskje Internett. Det kan være tittelen på det hele».

- Flukt fra virkeligheten

Influenseren går deretter nærmere inn på at hun har måttet gjøre noen drastiske endringer i livet sitt. Hun påpeker at det er små endringer, men at det har forandret livet hennes til det bedre.

Over flere år har Jørgensen vært en stor profil i sosiale medier, men det har ikke bare vært en dans på roser for henne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer