"NY" ANNE-KAT.: På snarvisitt i Oslo klarte Anne-Kat. Hærland å skap overskrifter på grunn av sitt nye slanke jeg. Turneen fortsetter og hun er ikke redd for å gå tom for poenger. Foto: STELLA PICTURES
"NY" ANNE-KAT.: På snarvisitt i Oslo klarte Anne-Kat. Hærland å skap overskrifter på grunn av sitt nye slanke jeg. Turneen fortsetter og hun er ikke redd for å gå tom for poenger. Foto: STELLA PICTURESVis mer

- Det er et jevnt tilsig av idiotiske uttalelser

Anne-Kat. Hærland er aldri redd for å gå tom for ideer.

SEHER.NO: Etter en gjestevisitt i Oslo hvor hun gjorde seg bemerket både på standup-premiere og hos Grosvold på NRK1, fortsetter Anne-Kat. Hærland (36) norgesturneen "Gift, men ingen fanatiker".

Komikeren oppdaterer showet sitt underveis, men er ikke redd for å gå tom for gode ideer eller poenger.

– Det er et jevnt tilsig av idiotiske uttalelser, kan du trygt si. Også lærer de aldri, heller! Vendela og Jan Thomas, for eksempel. Kunne de ikke bare sitte der og ikke si noe? Men nei da, de skravler i veg, og sikrer meg godt, nytt materiale. Tenk deg, Vendela truet med å saksøke meg, det er jo helt konge. Dette kan vare evig! sier Anne-Kat.  til Østlendingen.no.

Heller ikke ekskjæresten, forfatteren og prinsessegemalen Ari Behn, kommer til å slippe unna Anne-Kath.s skarpe tunge etter medieakrobatikken han har utført de siste par ukene. 

– For ikke å snakke om Ari Behn. Var det NOEN som skjønte hva han mente med det diktet han leste opp på tv? Nei, her er det store muligheter, sier Anne-Kat. videre.

Da Ari Behn hadde raljert mot tidligere soussjef ved Slottet, Carl-Erik Grimstad, i en uke i strekk, avsluttet han ved å besøke Grosvold-studio. Der benyttet han anledningen til å lese opp et egetskrevet dikt i beste sendetid.

Diktet "XO" lød slik:

Familiesammenkomster lyder
bratt av støyende akkorder
Med seg selv
Med almuen
Med flertallet
Norges befolkning applauderer
feller krakilske dommer:
Ødelagt av såpestykker
pengeflom og bedagelig
hushold
Åleglatt tangauniform
Slått i stykker
gjort til behag for
peiskos og familieblad


Her tror altså Anne-Kat. at hun vill finne materiale å more både seg selv og andre med. Men hun er ikke redd for selv å bli offer for Aris vrede.

- Han har latt sinnet sitt gå utover først Grimstad, så Loe, og så videre. Han har kommet forbi bokstaven H i alfabetet, og har tydeligvis glemt at jeg fantes, sa Hærland på talkshowet.

LES OGSÅ: Slik ble Anne-Kat. ny