OFRET KARRIEREN FOR PAUL: Svenske Anna Anka la sin egen modell og skuespillerkarriere på hylla for å være Mrs. Anka på heltid.  Foto: Foto: Ulf Berglund/TV3.
OFRET KARRIEREN FOR PAUL: Svenske Anna Anka la sin egen modell og skuespillerkarriere på hylla for å være Mrs. Anka på heltid. Foto: Foto: Ulf Berglund/TV3.Vis mer

- Det er et jævlig tøft liv

Anna Anka om livet som svensk Hollywoodfrue.

SEHER.NO: Mandag er det klart for premiere på realityserien "Svenske Hollywoodfruer" på TV3.

Serien skildrer livet til tre svenske kvinner som har lagt fra seg janteloven hjemme og flyttet til Hollywood. I "Svenske Hollywoodfruer" får publikum møte fruene Maria Montazami, Agnes-Nicole Winter og Anna Anka (38).

Anna Anka har allerede har blitt kjendis i Norge for sine mange kontroversielle uttalelser og sitt turbulente ekteskap med musikklegenden Paul Anka (68). 

Hun la som ung modellkarrieren på hylla for å være fru Anka på heltid i ekteparets luksusvilla i Lake Sherwood, som er et lukket samfunn for de rike og berømte, og serien skildrer livet til Anna mens hun og ektemannen fremdeles levde et tilsynelatende lykkelig familieliv.

I første episode får man bli med Anka-familien i deres privatfly til Atlantic City, og Anna legger ikke skjul på at livet som hollywoodfrue ikke har vært lett.

- Hva det innebærer å være Mrs. Anka? Det er et jævlig tøft liv. Man får gjort mye, for man skal tilfredsstille han, man skal være tilgjengelig for han, jeg må alltid reise med ham, jeg får aldri være hjemme, jeg må alltid sitte i publikum på showene hans, jeg får ikke sitte på hotellrommet og se på en film og vente på han, sier hun i mandagens episode.


38-åringen ser på det å være fru Anka som en jobb, og i yrkesbeskrivelsen følger det med å trene og se bra ut til man ska bli avfotografert og intervjuet.

- Man skal være tilgjengelig, man skal være der når det blit tatt bilder, når han gjør intervjuer, for man skal være Mrs. Anka, man er den andre delen av ham, og må hele tiden representere han til å se bra ut.

Livet til Anna Anka har imidlertid forandret seg en hel del siden serie ble spilt inn. I desember ble det kjent at ektemannen hadde søkt om skilsmisse fra henne, og den siste tiden har paret benyttet en hver anledning til å snakke stygt om hverandre til pressen.


"Svenske Hollywoodfruer" følger også Maria Montazami, som er gift med en svært fremgangsrik eiendomsmegler, og nyseparerte Agnes-Nicole Winter, som forsøker å gjøre en karriere som skuespillerinne og filmprodusent.

Serien har hatt en enorm suksess i Sverige i høst, med over 900.000 seere i gjennomsnitt.

"Svenske Hollywoodfruer" ser du mandager klokken 20.30 på TV3. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901.

LES MER: - Han kan beholde pengene sine!