Brad Pitt og Maddox:

- Det er et fryktelig stort tap for ham

«Far og sønn»-forholdet forblir komplisert.

DEN GANG DA: Her er Maddox Jolie-Pitt sammen med sine berømte foreldre på rød løper i 2013. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Her er Maddox Jolie-Pitt sammen med sine berømte foreldre på rød løper i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høsten 2016 sjokkerte stjerneparet Brad Pitt (55) og Angelina Jolie (44) en hel verden da de annonserte at de skulle skille seg. Bruddet kom kun to år etter at de ga hverandre sine «ja» i en privat seremoni i Frankrike.

Paret, som har barna Maddox (18), Pax (15), Zahara (14), Shiloh (13) (som også omtales som John, journ anm) og tvillingene Knox og Vivienne (11) sammen, hadde da vært kjærester siden 2004.

- Jeg er veldig trist over dette, men det som betyr mest nå er at barna våre har det bra. Jeg ber vennlig om at pressen gir dem det spillerommet de trenger gjennom denne vanskelige tiden, sa Pitt i en pressemelding til People den gang.

Via sin talsperson fortalte Jolie til Us Weekly at valget ble tatt fordi «det er det beste for familien». Hun ba også om omsorgsretten for alle seks barna alene, og i etterkant lå eksene lenge i en bitter strid om nettopp denne fordelingen.

Senere kom det frem at en av grunnene til at Jolie valgte å forlate Pitt skal ha vært en hendelse som angivelig skjedde mellom Brad og Maddox ombord på et fly den gangen for tre år siden. Etter dette har far og sønn nesten ikke sett hverandre eller hatt kontakt.

Etter hvert som tiden har gått, skal Angelina derimot ha prøvd å hjelpe til med å fikse det ødelagte forholdet, men foreløpig uten hell. Dette til «Fight Club»-stjernens store skuffelse.

- Maddox har ikke vært mottakelig, og for Brad er dette et fryktelig stort tap, forteller en kilde til US Weekly.

Saken fortsetter nedenfor.

FRA LYKKELIGE TIDER: Her er Brad og Maddox sammen på en filmpremiere i 2013 mens familiebåndene fremdeles var i god behold. Foto: NTB Scanpix
FRA LYKKELIGE TIDER: Her er Brad og Maddox sammen på en filmpremiere i 2013 mens familiebåndene fremdeles var i god behold. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Åpnet seg om forholdet

I september flyttet 18-åringen fra USA til Sør-Korea for å studere kjemi på det velrenommerte privatuniversitetet Yonsei i Seoul.

Da en reporter oppsøkte Maddox på skolen, hintet han om det anstrengte forholdet til faren, meldte Us Weekly sist måned.

På spørsmål fra journalisten om Brad Pitt har planer om å besøke ham på campus, svarte han nemlig tvilende:

- Eh, det vet jeg ikke... Jeg vet ikke hva som skjer.

Saken fortsetter nedenfor.

Videre dristet journalisten seg til å spørre om forholdet mellom Maddox og faren er over for godt.

- Hva enn som skjer, skjer, svarte 18-åringen.

Med Maddox tusenvis av mil unna, skal Pitt nå i det minste være optimistisk om å klare å gjenopprette kontakten med sin andre adoptivsønn, Pax, skriver Us Weekly torsdag.

- Nå som Maddox er utenlands håper Brad at Pax ønsker å gjenforenes uten at storebroren blander seg inn, forteller kilden til nettstedet.

Vis mer

LES OGSÅ: - Han er åpen for å møte andre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer