- Det er et etterlengtet barnebarn

Her er lykkeønskningene fra kronprinsparets nærmeste familie.

LYKKELIGE: - Det er et etterlengtet barnebarn, og vi er både veldig stolte og lykkelige i dag, skriver kongeparet i sin lykkeønskning til de nybakte foreldrene.  Foto: SCANPIX SWEDEN
LYKKELIGE: - Det er et etterlengtet barnebarn, og vi er både veldig stolte og lykkelige i dag, skriver kongeparet i sin lykkeønskning til de nybakte foreldrene. Foto: SCANPIX SWEDEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kronprinsesse Victoria og prins Daniels lykkeønskninger fra deres nærmeste familie ble torsdag ettermiddag lagt ut på Kungahuset.se.

Sveriges kongepar Carl Gustaf og Silvia er stolte over å ha blitt besteforeldre til sitt første barnebarn, og gleder seg stort over fødselen.

- Vi deler gleden veldig mye med kronprinsparet. Vi husker selv gleden over å bli foreldre, og vi ønsker den nye familien en fantastisk tid i fred og ro. Det er et etterlengtet barnebarn, og vi er både veldig stolte og lykkelige i dag, skriver kongeparet i sin lykkeønskning.


Også Victorias to søsken stiller seg i rekken av kongelige gratulanter.

- Vi er begge overlykkelige over vårt nye familiemedlem. Vi har sett fram til å bli onkel og tante, og vi all ønsker all lykke og kjærlighet til vår søster, Daniel og deres datter, skriver prins Carl Philip og prinsesse Madeleine.

Prins Daniels foreldre, Olle og Ewa Westling, sier at de vil hjelpe de nybakte foreldrene med å passe på Sveriges nye tronarving

- Vi føler stor glede i dag når vår Daniel og Victoria har blitt foreldre. Vi ønsker Daniel og Victoria all lykke med det nye familiemedlemmet og vi kommer til å støtte og hjelpe dem som besteforeldre, skriver Daniels foreldre.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er det første bildet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer