SINT: Filmskjønnheten skal ha blitt rasende, da hun skjønte at paparazzifotografer hadde klart å snike seg inn under innspillingen av nakenscenene hennes.  Foto: All Over Press
SINT: Filmskjønnheten skal ha blitt rasende, da hun skjønte at paparazzifotografer hadde klart å snike seg inn under innspillingen av nakenscenene hennes. Foto: All Over PressVis mer

- Det er et av mine verste mareritt

Megan Fox er livredd for at nakenbilder skal lekke ut...

SEHER.NO: Under innspillingen av Megan Fox' (23) siste film, "Jennifer's Body", klarte paparazzifotografer å snike seg inn på settet for å ta bilder av skuespillerinnen.

Kort tid etterpå dukket flere toppløsbilder av "Transformers"-stjernen opp på nettet.

Se bildene her! (ekstern link)

Paparazzifotografene hevdet imidlertid at de også hadde bilder der filmskjønnheten var helt naken, men dette viste seg å ikke stemme.

I et ferskt intervju med E!Online snakker Megan for første gang ut om "bildeskandalen", og forteller at slike nakenbilder er hennes "verste mareritt".

- Det er et av mine verste mareritt. Jeg var heldig, for under den innspillingen krevde jeg at jeg skulle bruke nipple-plastre og jeg hadde på meg truse. Så jeg var faktisk ikke helt naken. Men bare tanken på at man skal bli avbildet i den tilstanden, når man bare forsøker å jobbe og lage en film, er fæl, sier hun.

Ifølge skuespillerinnen ble hun kjempesint da hun fant ut hva som var skjedd.

- Man føler seg skikkelig bedratt og veldig eksponert og jeg var veldig lei meg og sint. Det var knusende, forteller hun.

For selv om hun er kjent som en av verdens mest sexy kvinner og flere ganger har stilt opp lettkledd for blader, innrømmer Megan at hun faktisk er litt sjenert når det kommer til kroppen sin, og at hun derfor aldri ville latt noen ta slike nakenbilder av henne.

- Det er ikke noe jeg noensinne ville tillat. Jeg er egentlig veldig sjenert når det gjelder kroppen min, så jeg må si at jeg ikke var fornøyd med det der, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Dette bildet beviser alt

Se trailer til "Jennifer's Body" nedenfor: