- Det er ensomt å være berømt

Kristen Stewart føler seg isolert fra omverdenen.

VANSKELIG BALANSE: Kristen Stewart er et ettertraktet navn i filmbyen, men stjernestausen kan være vanskelig å håndtere. Her fra Hollywood Film Awards tidligere denne måneden. Foto: REX/Broadimage/All Over Press
VANSKELIG BALANSE: Kristen Stewart er et ettertraktet navn i filmbyen, men stjernestausen kan være vanskelig å håndtere. Her fra Hollywood Film Awards tidligere denne måneden. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Gjennom rollen som Bella Swan i «Twilight»-filmene har Kristen Stewart (24) blitt en av Hollywoods største stjerner.

Men selv om hun elsker jobben sin, så sier hun at det er lett for skuespillere å føle seg ensomme fordi folk behandler kjendiser annerledes.

- Skuespillere blir isolerte. Det er som om folk ikke har lov til å snakke med oss. Det er ensomt å være stor stjerne eller en berømt person. Folk vil ikke snakke til deg, forteller hun til Loaded magazine, ifølge Contactmusic.com.

Kristen har sett mange kollegaer som har utviklet et veldig nært forhold til assistentene sine fordi de ender opp med å tilbringe så mye tid sammen med dem.

- Jeg har sett folk som ansetter venner. De er assistenter, men linjene hviskes etterhvert ut og snart er de kollegaer, partnere, venner, søstre eller kjærester.

I tillegg til at kjendiser ofte blir avskrevet fra samfunnet, så sier Stewart at de også konstant trenger bekreftelse på deres egenverd - noe som kan være ødeleggende for yrket.

- De tenker hele tiden på hva andre folk mener om seg. Jeg tror at dette gjelder for de som har en drøm om å bli filmstjerne, noe som er helt idiotisk, men den livsstilen er virkelig en stor drivkraft for mange skuespillere.

- Men de kommer aldri til å bli lykkelige for de gjør ikke noe for seg selv, men for alle andre, forteller hun til bladet.

Saken fortsetter under bildet.

VAR UTRO: Robert Pattinson og Kristen Stewart forelsket seg på settet til Twilight, men etter fire år som kjærester ble det slutt da hun var utro mot ham. Foto: Stella Pictures
VAR UTRO: Robert Pattinson og Kristen Stewart forelsket seg på settet til Twilight, men etter fire år som kjærester ble det slutt da hun var utro mot ham. Foto: Stella Pictures Vis mer

Fikk privatlivet brettet ut i media

Kristen fikk selv smake på medaljens bakside sommeren 2012.

Den gang var hun kjæreste Robert Pattinson (28), motspilleren sin i «Twilight»-filmene, og en hel verden forgudet det søte kjæresteparet.

Sjokket var derfor stort for både familie, venner og fans, da det ble avslørt at hun hadde gått bak ryggen på Pattinson og innledet et forhold til den 19 år eldre gifte filmregissøren, Rupert Sanders.

Utroskapsskandalen ble slått opp stort i media, og den allerede folkeskye Stewart trakk seg enda mer unna rampelyset.

I september ble Kristen linket romantisk til filmkollega Nicholas Hoult (24) - som hun spiller sammen med i «Equals», og Pattinson, som lenge var sønderknust over sviket, har nå funnet lykken med den britiske artisten Tahliah Barnett (26).

LES OGSÅ: Robert Pattinson får ikke nok av sin nye kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer