Jennifer Lopez og Ben Affleck:

- Det er en vakker kjærlighetshistorie

Hollywood-stjernen skryter stort av kjæresten.

FORELSKET: Her er turtelduene Ben Affleck og Jennifer Lopez avbildet sammen i Los Angeles i desember i fjor. Foto: REUTERS/Aude Guerrucci/NTB
FORELSKET: Her er turtelduene Ben Affleck og Jennifer Lopez avbildet sammen i Los Angeles i desember i fjor. Foto: REUTERS/Aude Guerrucci/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På 2000-tallet var Jennifer Lopez (52) og Ben Affleck (49) et av Hollywoods heteste par. De var yndlinger blant pressen, som døpte dem til «Bennifer», og forholdet deres skapte ofte store overskrifter i mediene.

Duoen var kjærester i to år, og de rakk også å forlove seg før sjokknyheten kom om at det var slutt mellom dem.

Bare dager før eventyrbryllupet skulle stått i september 2003, kom meldingen om at bryllupet var utsatt, grunnet «stor medieoppmerksomhet».

22. januar 2004 kom pressemeldingen om at «Bennifer» var historie. Ifølge Page Six skrev Lopez følgende om bruddet i boken «True love» fra 2014:

«Det ble slutt mellom Ben og meg akkurat da jeg trodde vi skulle forplikte oss til hverandre for alltid. Det var min første store hjertesorg. Det føltes som om hjertet mitt ble revet ut av brystet».

FORNØYD: Ben Affleck fikk mye oppmerksomhet da han tatoverte hele ryggen sin. Hos «Ellen DeGeneres Show» snakker han om endelig om den. Video: TV3 Vis mer

Likevel giftet hun seg samme år med sangeren Marc Anthony (53), som hun senere fikk tvillingene Emme og Maximilan (13) med.

Men i 2011 gikk ekteskapet i grus. Lopez ble senere sammen med danseren Casper Smart (34), og deretter baseballspilleren Alex Rodriguez (46), som hun også var forlovet med.

«Eldre og smartere»

I 2021 kom meldingen om at forholdet var over, og kort tid senere ble det kjent at Jennifer Lopez og Ben Affleck hadde funnet tilbake til hverandre igjen - 17 år etter at de gjorde det slutt.

Ikke overraskende har gjenforeningen vekket stor interesse både blant fans og i mediene. Og nå åpner tvillingmoren seg om kjærligheten til sin gamle flamme.

- Jeg føler meg så heldig, lykkelig og stolt over å være sammen med ham. Det er en vakker kjærlighetshistorie at vi fikk en ny sjanse, forteller hun til People.

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Videre reflekterer Lopez tilbake på det enorme mediekjøret de opplevde da de var sammen på 2000-tallet, og innrømmer at hun var litt redd for at det skulle bli på samme måte denne gangen også. Følelsene dem imellom var likevel så sterke at de valgte å prøve igjen.

- Vi begge tenkte: «Wow, vi er så lykkelige og vi ønsker ikke at noe av det skal ødelegge for oss igjen». Vi er eldre nå, vi er smartere, vi har mer erfaring, vi er på annerledes plasser i livene, vi har barn og vi må være veldig bevisste på disse tingene. Vi ønsker å beskytte oss fordi dette er en utrolig vakker tid for oss alle.

«Han er på en reise»

Fra 2005 til 2015 var Affleck gift med «Alias»-stjernen Jennifer Garner (49) og sammen har de barna Violet (16), Seraphina (13) og Samuel (9). I tillegg har som nevnt Lopez tvillingene Max og Emme.

Å introdusere barn i nye forhold kan ofte være vanskelig, men «Hustler»-stjernen mener at «kjærlighet overvinner alt» og at det smitter videre.

- Når du er i et godt og sunt forhold, så drar alle nytte av det. Alle, hevder hun til nettstedet.

OPPTRÅDTE SAMMEN: Shakira og Jennifer Lopez sto på scenen under pauseshowet på Super Bowl, men det var en 11-åring som fikk mest oppmerksomhet. Video: NFL via AP Vis mer

Etter skilsmissen fra Garner slet Affleck lenge med alkoholmisbruk. Noe han også selv har vært åpen om. Flere ganger la han seg også inn på rehab for å få bukt med problemene. Trebarnsfaren har derimot jobbet hardt med seg selv og kommet på rett kjøl igjen, og også dette tar Lopez opp i intervjuet.

- Jeg føler han er på en reise hvor man lærer og finner ut av seg selv. Akkurat som meg. Å komme til en plass hvor du føler deg veldig bra alene og med hvem du er, slik at du kan være i et lykkelig og sunt forhold.

- Å se den personen, det mennesket og den mannen han er i dag. Den faren og den partneren han er i dag. Han er alt jeg alltid visste at han var og selv ønsket å være, skryter hun til People.

LES OGSÅ: Lei av å stå i mammas skygge

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer