– Det er en utfordring med avstandsforhold

Kygo snakker for første gang ut om forholdet med sykepleierstudenten Maren.

VISTE FREM KJÆRESTEN: Forrige måned lot Kygo og kjæresten Maren seg avbilde under et arrangement i Miami.  Foto: Afp
VISTE FREM KJÆRESTEN: Forrige måned lot Kygo og kjæresten Maren seg avbilde under et arrangement i Miami. Foto: Afp Vis mer

SEOGHØR.NO: 24 år gamle Kyrre Gørvell-Dahll, bedre kjent under artistnavnet Kygo, har gjort enorm suksess både her til lands og utenlands.

For tiden er den talentfulle DJ-en fra Bergen på Europaturné i forbindelse med det kommende albumet «Cloud Nine».

Nettstedet TV2.no fikk denne uken møte det store stjerneskuddet i Paris, og for første gang snakket han ut om forholdet med den søte sykepleierstudenten Maren Platou.

- Det er en utfordring fordi vi er i et avstandsforhold, men det fungerer veldig bra så langt. Jeg tror hun bare er glad på mine vegne, sier Kygo til nettstedet.

Han forklarer til TV2 at Platou er med kjæresten på turné når det lar seg gjøre, men at hun i hverdagen er opptatt med studier i Ålesund.

– Hun var med til Praha nå i helgen, også kommer hun til London på avslutningen av turnéen, men hun studerer og må fokusere på skole. Når hun har tid så er hun med. Det er veldig gøy for meg å ha henne med, sier Gørvell-Dahll til nettstedet.

Saken fortsetter under bildet. 

POPULÆR: Stjerne-DJ Kygo gjør enorm suksess, og er for tiden aktuell med Europaturné. Bildet er tatt i forbindelse med Ultra Music Festival i Miami i mars.  Foto: Splash News
POPULÆR: Stjerne-DJ Kygo gjør enorm suksess, og er for tiden aktuell med Europaturné. Bildet er tatt i forbindelse med Ultra Music Festival i Miami i mars. Foto: Splash News Vis mer

- Han har ikke forandret seg

Bergenseren har på kort tid gjort komet-karriere og har blant annet opptrådt hos den amerikanske talkshow-verten Ellen DeGeneres. 

I januar stakk Kygo av med den gjeve prisen «årets spellemann» under Smellemannsprisen. 

Det var Kygos søstre Jenny og Johanne Gørvell-Dahll som tok imot prisen for 24-åringen, ettersom han var i USA da Spellemannsprisen ble arrangert i Oslo.  

De fortalte at de ikke har merket noen store forskjeller på sin kjære bror etter han ble en verdenskjent stjerne. 

- For å være ærlig så er det vanskelig å svare på hvordan det er at han er så berømt. Fordi han er helt den samme når vi er sammen. Han har ikke forandret seg i det hele tatt etter suksessen. Men noen ganger merker vi jo at folk kjenner oss igjen på grunn av samme etternavn og sånn da, sa søstrene til Seoghør.no.

Se intervju med Kygos to søstre her:

LES OGSÅ: - Man blir litt redd for å kaste seg ut i det igjen