Ulrikke Brandstorp:

- Det er en test

Ulrikke Brandstorp letter på sløret om hvordan det står til i den nye leiligheten.

KJØPTE LEILIGHET: Ulrikke Brandstorp og kjæresten Oskar Nordberg kjøpte nylig leilighet sammen. Foto: Privat
KJØPTE LEILIGHET: Ulrikke Brandstorp og kjæresten Oskar Nordberg kjøpte nylig leilighet sammen. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lykken smiler for Ulrikke Brandstorp (26) om dagen - i hvert fall på hjemmefronten. For mens hun venter på å komme tilbake til scenen og «Mamma Mia»-oppsetningen på Folketeateret, har hun hatt mer enn nok å gjøre hjemme.

I november kunne nemlig Sarpsborg-jenta avsløre at hun og kjæresten Oskar Nordberg hadde kjøpt sin første leilighet sammen i Oslo. Paret møttes på datingappen Tinder i starten av 2020, og ble samboere i fjor.

Paret tok over i november i fjor, men selv om de både har rukket å bo der og invitere venner til festligheter, er det enkelte justeringer de har sett seg nødt til å gjøre siden de fikk nøklene overlevert.

Og det er fortsatt mer igjen, skal vi tro Brandstorp.

AVSLØRT: Flere i familien til Ulrikke Brandstorp skjønte at det var hun som var trollet etter første episode av «Maskorma» sesong 1. Vis mer

«Pusser opp» med kjæresten

Se og Hør møter Brandstorp på den røde løperen, i forkant av premieren på musikalen «Jersey Boys» på Chateau Neuf i Oslo. Der kan hun avsløre at de nå har kommet seg godt på plass i den nye leiligheten.

- Vi begynner å få den ordentlige hjemmefølelsen og plantene er på plass, sier Brandstorp til Se og Hør.

PREMIEREKLAR: Ulrikke Brandstorp tok en pause fra hjemmetilværelsen for å delta på premieren av «Jersey Boys». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
PREMIEREKLAR: Ulrikke Brandstorp tok en pause fra hjemmetilværelsen for å delta på premieren av «Jersey Boys». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Det er godt kjent at ikke alle par takler oppussing og lignende prosjekter like godt. Ifølge den tidligere «MGP»-vinneren har det ikke vært så ille.

- Det har gått så fint! Det er en test, det er det. Men det har gått kjempebra. Han har fått velge noen ting, jeg har fått velge noen ting. Det har vært en god balanse, sier hun.

Vil totalrenovere

Brandstorp forklarer overfor Se og Hør at hun og kjæresten har litt forskjellig stil, men at de forsøker å gjøre begge fornøyde. Selv er hun ganske ryddig og minimalistisk av seg, og ønsker ikke for mange gjenstander.

Hun tror de har oppnådd et resultat som gjør at begge føler seg hjemme.

SYNGER OM VIRUSET: Ulrikke Brandstorp så det lyse i hverdagen, som var preget av coronaviruset. Video: Instagram / @Ulrikkeofficial Vis mer

- Det er alltid ting man tenker: «Det skal man ta etter hvert». Drømmen er å totalrenovere etter hvert, men lommeboken sa ikke ja til det akkurat nå. Så vi har gjort noen enkle løsninger, og så vet vi at det blir helt annerledes etter hvert. Det er ikke så stress å ikke bli helt ferdig nå, forteller hun videre.

Selv om det meste de kan gjøre nå, er gjort, er det alltid småting som må gjøres fortløpende.

- Vi hadde elektriker på besøk i dag, så nå er det ikke brannfarlig i hvert fall. Neida, det har vært trygt hele tiden, men det er noen småting som måtte fikses, sier Brandstorp lattermildt.

Rammet av restriksjonene

Selv om den tidligere «Kompani Lauritzen»-deltakeren har mer enn nok å henge fingrene i hjemme, skulle hun helst vært et annet sted. Da strenge coronarestriksjoner ble innført i desember grunnet omikron-varianten, kunngjorde Folketeateret at alle planlagte oppvisninger ble flyttet til 2022.

PÅ HJEMMEBANE: Slik har «Farmen»-paret det hjemme. Foto: Frank Karlsen Vis mer

Dermed ble Brandstorp «midlertidig arbeidsledig», da hun i utgangspunktet skulle underholdt tusenvis av teaterglade nordmenn som en av hovedrollene i «Mamma Mia».

Brandstorp fortalte på Instagram at hun ikke klarte å holde tårene tilbake, da beskjeden kom.

LES OGSÅ: Realityprofilen flytter fra landet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer