OVER TERMIN: Ingeborg Sundrehagen Raustøl er klar for å bli mamma, men babyen trives tydeligvis godt i magen til mor.  Foto: Se og Hør
OVER TERMIN: Ingeborg Sundrehagen Raustøl er klar for å bli mamma, men babyen trives tydeligvis godt i magen til mor. Foto: Se og HørVis mer

- Det er en tålmodighetsprøve

Ingeborg Sundrehagen Raustøl er høygravid med sitt første barn, men er én uke over termin.

SEOGHØR.NO: Skuespillertalentet Ingeborg Sundrehagen Raustøl (36) er den kommende uken aktuell i den nye norske filmen «Høst».

Dramakomedien har premiere fredag 16. oktober og beskrives som et kjærlighetsbrev til Oslo.

Selv om den tidligere «Hotel Cæsar»-skjønnheten er svært spent for sin debut med filmhovedrolle, har hun også spennende ting som skjer privat.

Ingeborg er nemlig høygravid, men er omtrent én uke over termin.

- Det er en tålmodighetsprøve, det er klart - jeg føler vi har ventet lenge allerede!  Nå er dagene fylt av forventning og vi prøver å nyte tosomheten, sier skuespilleren til Seoghør.no.

Spennende

I «Høst» spiller Raustøl hovedrollen Ingvild som jobber som scenearbeider ved Nationaltheatret. Hun vikler seg etter hvert inn i et forhold med to svært forskjellige menn. 

- Jeg har gledet meg både til å bli mamma og til filmen. Det at alt skal skje nå samtidig er litt mye å ta innover seg. Dette er min første hovedrolle i film og mitt første barn, så jeg vet jo ingenting om hva som venter meg, stråler den kommende moren til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet

SPENNENDE ROLLE: - Ingvild er en spennende karakter med en tydelig vilje og som står på egne bein og ikke eksisterer i kraft av å kun i å være en funksjon for andre, sier Ingeborg om karakteren hun spiller.  Foto: Filmweb
SPENNENDE ROLLE: - Ingvild er en spennende karakter med en tydelig vilje og som står på egne bein og ikke eksisterer i kraft av å kun i å være en funksjon for andre, sier Ingeborg om karakteren hun spiller. Foto: Filmweb Vis mer

Ingeborg gjorde seg først kjent i det populære barneprogrammet «Kykelikokos» der hun var programleder sammen med Jørn Kolsrud, bedre kjent som Bowler.

For ti år siden sluttet hun i «Hotel Cæsar» der hun spilte den søte og snille May Halvorsen.

Hun innrømmer at hun har store forventninger til mammarollen.  

- Jeg prøver å tenke at dette må jeg finne ut av underveis og at om det er en ting som er sikkert, så er det at det garantert blir helt annerledes enn hva jeg ser for meg, forteller hun.

Blant skuespillerne hun spiller mot i «Høst» er Helge Jordal, Bjørn Sundquist, Hege Schøyen, Glenn André Kaada, Sverre Anker Ousdal og Hilde Lousie Asbjørnsen.

AKTUELL: Ingeborg spiller mot skuespiller Helge Jordal (69) i den kommende kinofilmen.  Foto: Filmweb
AKTUELL: Ingeborg spiller mot skuespiller Helge Jordal (69) i den kommende kinofilmen. Foto: Filmweb Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg ble så syk som jeg aldri har vært før