Tea Kristine Broholm:

- Det er en sykt ekkel følelse

23-åringen preges fortsatt av 22. juli. Nå forteller hun om hvordan mediedekningen av den terrordømte påvirker henne.

PREGET: - Det er helt sikkert mange som kjenner på de samme følelsene nå, sier Tea Kristine Broholm. Foto: Instagram / @teabroholm
PREGET: - Det er helt sikkert mange som kjenner på de samme følelsene nå, sier Tea Kristine Broholm. Foto: Instagram / @teabroholm Vis mer
Publisert

I fjor sommer ble det markert at det hadde gått ti år siden terrorangrepene i regjeringskvartalet og på Utøya. De fatale hendelsene som skjedde 22. juli rammet hele Norge og endret livet til tusenvis av mennesker.

Denne uken er terrordømte Anders Behring Breiviks (42) krav om prøveløslatelse blitt behandlet i retten. Det er noe Tea Kristine Broholm (23), tidligere «Paradise Hotel»-deltaker, reagerer sterkt på.

- Det som er verst å tenke på er at Norge gir han muligheten til å vise seg frem igjen. De viser at han nok en gang kan plage oss. Selv om han ikke slipper ut, så er det et stikk mot oss, sier hun til Se og Hør.

Broholm var nemlig bare 13 år gammel da hun bestemte seg for å tilbringe en del av sommeren på AUFs idylliske sommerleir. Det ble imidlertid til noe hun aldri vil glemme.

- Han kan utnytte alt

Det var bare tilfeldigheter som sørget for at Broholm, i likhet med et knippe andre unge mennesker, ikke var på øya da skuddene ble avfyrt. Hun og en gjeng andre ungdomspolitikere hadde vært i Oslo for å hente noen T-skjorter, og var akkurat på vei tilbake da de hørte eksplosjonen fra regjeringskvartalet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer