- Det er en spesiell jente i livet mitt

Nå svarer Paradise-Carl på spørsmålet om kjærlighetsryktene.

HAR EN JENTE I KIKKERTEN:  - Jeg har møtt en spesiell jente etter at jeg kom hjem fra Mexico, men det er for tidlig til å gå ut med noe navn, sier «Paradise Hotel»-deltaker Carl Eliassen til Seher.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
HAR EN JENTE I KIKKERTEN: - Jeg har møtt en spesiell jente etter at jeg kom hjem fra Mexico, men det er for tidlig til å gå ut med noe navn, sier «Paradise Hotel»-deltaker Carl Eliassen til Seher.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  Carl Eliassen har blitt omtalt som både ablegøyemaker og damesjarmør etter at han gjorde sitt inntog i realityserien «Paradise Hotel» på TV3.

22-åringen skapte også overskrifter da han ble filmet naken i bassenget sammen med romkameraten Tine Helene Valle.

De hete scenene har fått mange «Paradise»- fans til å spekulere om det er noe mer enn vennskap mellom de to, men disse ryktene avviser Carl bestemt.

Til Seher.no avslører nemlig realitykjendisen at han har fått følelser for en helt annen jente.

- Jeg har møtt en spesiell jente etter at jeg kom hjem fra Mexico, men det er for tidlig til å gå ut med noe navn. Jeg kan imidlertid si at det ikke er Tine.


Carl hevder han fortsatt snakker med Tine hver uke, men at de to i dag kun er venner.

Til tross for at han elsker å spøke og å finne på «practical jokes» også privat, hevder Carl at han er en romantisk kjæreste.

- Jeg liker å tulle, og er den samme i virkeligheten, som man ser på «Paradise Hotel». Men jeg er svak for romantikk og liker godt det å slappe av sammen med en kjæreste, sier han til Seher.no.

I tiden etter «Paradise Hotel» har han sammen med flere av sine realitykolleger festet på nattklubber og russe-arrangement over hele landet, og Carl legger ikke skjul på at oppmerksomheten fra både gutter og jenter til tider har vært intens.

- Når vi kommer utenfor Oslo, er det helt sykt. Jeg synes det er hyggelig når gutter vil komme bort og prate, fordi de liker meg som morsom fyr.

- Av mange jente-russ har jeg fått tilbud om å ha sex med dem utendørs, fordi de vil ha en kongle i lua. Men det takker jeg  nei til, selv om de gjerne må komme bort og prøve seg, sier han og ler.

«Paradise Hotel» ser du på TV3 mandag til torsdag kl 21.30.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Rase-hetses etter Paradise